Laser ontharen in Zwolle? Bekijk snel onze herfstaanbieding!
Laser ontharen oksels en bikinilijn van 205,- voor 175,-. of laser ontharen oksels, bikinilijn en onderbenen van 365,- voor 325,-.
*Deze aanbieding is geldig gedurende de maanden november en december '23.
Vraag naar de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend consult met één van onze huidtherapeuten.
Bij laser ontharen wordt het licht van de laser geabsorbeerd door het pigment dat zich in de haar en haarwortel bevindt. Op basis van de hitte dat de laser produceert raakt het haarzakje en de voedingsbodem zodanig beschadigd, dat het haar nauwelijks terug kan groeien. De haarzakjes worden inactief en er groeien geen haren meer. Na verloop van tijd is een groot gedeelte van het gebied blijvend onthaard. Haren groeien in een cyclus van 6 à 8 weken. In deze periode vallen de haren vanzelf uit en heb je direct resultaat. Na verloop van tijd groeien er weer haren terug dunner en minder in aantallen. Binnen deze cyclus kunnen de haren in verschillende groeifasen verkeren. Alleen het haar dat in de groeifase kan definitief worden onthaard. Omdat niet alle haren tegelijk in dezelfde groeifase verkeren zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er zo'n 8 à 10 behandelingen nodig met een tussenperiode van 6 à 8 weken.
Alles weten over laser ontharen? Bekijk dan onze uitgebreide pagina hierover.
Last van pigmentvlekken, acnelittekens of huidveroudering? Plan dan nu je gratis consult bij de huidtherapeut.
Om te bepalen of een fractional laserbehandeling voor jou het meest geschikt is, maken we eerst een afspraak.
De fractional laserbehandeling is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van gecontroleerde laserstralen om microscopisch kleine gaatjes in de huid te creëeren. Dit activeert een nieuwe gezonde huid, gladder en stralend.
Wij voegen LED therapie toe na de fractional laserbehandeling om de genezing te bevorderen en de collageen productie te stimuleren.
Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend. Plan direct jouw gratis consult via het formulier.
Bij huidveroudering van het gezicht kun je zelf beter niet experimenteren met cosmeceuticals. Dit zijn actieve ingrediënten voor thuisgebruik. Het zelf experimenteren brengt risico's met zich mee en kan de tekenen van huidveroudering juist verergeren. Gebruik het daarom alleen onder begeleiding van een deskundige, zoals een huidtherapeut. Het is belangrijk om de zon en zonnebank te vermijden en een zonnebrandcrème te gebruiken met minimaal SPF30. Het wordt ook geadviseerd om gezond te eten, alcohol te minderen en te stoppen met roken.
Huidveroudering van het gezicht is een geleidelijk en natuurlijk proces waar we niet aan ontkomen. Om de tekenen van huidveroudering in de toekomst te verminderen is het belangrijk om het gezicht goed in te smeren met een zonnebrandcrème van minimaal SPF30. Ook kan het stoppen met roken en het verminderen van het nuttigen van alcohol helpen. Hiernaast kun je zelf met behulp van cosmeceuticals (actieve ingrediënten voor thuisgebruik) dit verouderingsproces vertragen en de huid tot zekere hoogte weer verjongen.
De diagnose huidveroudering van het gezicht wordt gesteld op basis van het klinisch beeld. Om zeker te zijn dat het om een vorm van huidveroudering gaat en niet om een andere diagnose zoals huidkanker, kan er door een arts een huidbiopt worden afgenomen. Tijdens het gratis consult met de huidtherapeut zal er met de OBSERV foto's worden gemaakt van de diepe huidlagen.
Huidveroudering begint rond het twintigste jaar en wordt zichtbaar tussen het dertigste en veertigste jaar. Op het gezicht zijn de tekenen van huidveroudering als eerste te zien. De mate en snelheid waarin de huid veroudert is afhankelijk van interne en externe factoren. Interne factoren omvat het natuurlijke huidverouderingsproces en is erfelijk bepaald. Externe factoren hebben we grotendeels zelf in de hand. Deze factoren zijn onder andere blootstelling aan de zon, roken, gewicht, hormonen, voeding en omgeving.
Bij het natuurlijke verouderingsproces van de gezichtshuid zien we dat de opperhuid dunner, kwetsbaarder en droger wordt. Eerst ontstaan er fijne lijntjes, waarna er rimpels, een grove huidstructuur en volumeverlies ontstaan. Ook zien we pigmentvlekken, bloedvaatjes (couperose) en huidoneffenheden. De huid is minder stevig, rekbaar en soepel.
Huidveroudering van het gezicht zijn tekenen op de huid die ontstaan bij het ouder worden. Huidveroudering begint al rond het twintigste jaar en wordt vooral zichtbaar tussen het dertigste en veertigste jaar. Bij huidveroudering ontstaan er fijne lijntjes, rimpels, grove huidstructuur en volumeverlies. Later ook pigmentvlekken, bloedvaatjes (couperose) en huidoneffenheden.