Lichaamsverzorging GLOW-pakket

Lichaamsverzorging GLOW-pakket Lichaamsverzorging GLOW-pakket Lichaamsverzorging GLOW-pakket Lichaamsverzorging GLOW-pakket Lichaamsverzorging GLOW-pakket

Wat moet je weten over dit pakket

Advanced cleanser van Dermaceutic €38

De Dermaceutic Advanced Cleanser is een all-in-one reiniging die de de huid effectief reinigt. Het maakt de huid schoon, verwijdert make-up en overtollig talg. De Advanced Cleanser is geschikt voor dagelijks gebruik van elk huidtype. De reiniging bevat de hydraterende ingrediënten ureum en glycerine, waardoor de reiniging ook erg geschikt voor de droge en gevoelige huid. Na het reinigen voelt de huid zacht, schoon en gehydrateerd aan.

I’M Emmagen €90

De I’M Emmagen is een krachtig serum van een van de meest zuivere hyaluronzuren ter wereld. Het serum bevat 1% hyaluronzuur en heeft hierdoor een uitzonderlijk hydraterend vermogen. Hyaluronzuur is een natuurlijk ingrediënt en kan tot 1000 keer zijn gewicht aan water vasthouden. Kleine moleculen, zoals hyaluronzuur, kunnen tot diep in de huid doordringen en voor hydratatie zorgen. Dit zorgt voor vele voordelen in de huid! De droge en vochtarme huid zal weer zachter, gladder en voller aanvoelen. Door de diepe hydratatie worden poriën verfijnd en droogtelijntjes en rimpels verminderen. Je huid verstevigd en zal weer gaan stralen.

Gezichtscreme uv20 van Louis Widmer €30,90

De gezichtscrème is geschikt voor de droge huid en bevat een beschermingsfactor uv20. Het verzorgt en hydrateert de huid en drink tot diep in de huidlagen.

Foundation van Lycogel €50/€63

De Lycogel is een verzorgende foundation voor de bleke tot lichte huidteint. De camouflage geeft een lichte dekking wat zorgt voor een natuurlijke look. De actieve ingrediënten zorgen ervoor dat je huid wordt voorzien van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. Dit zorgt ervoor dat je naast een egale huidteint ook een gezondere huid krijgt! De foundation geeft een natuurlijke dekking bij onder andere roodheid en pigmentverschillen, waar je de hele dag mee door komt. De foundation laat de huid ademen waardoor het de huidporiën niet verstopt. Het is daarom geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder ook huidaandoeningen zoals acne, rosacea en zonschade. Je huid wordt egaal en gaat stralen.

Of bestel de producten los

''De juiste skincare routine versterkt de gezondheid van de huid!''

Onze visie

Huidtherapie of laserbehandeling nodig?

Vraag het ons!

Gratis en vrijblijvend consult
01

15 jaar ervaring

02

Bewezen merken

03

Advies op maat

04

Brede expertise

Volg ons op Instagram