''Mensen zien echt het verschil, dat is toch geweldig!''

“Acnélittekens. Ik hield ze over aan behoorlijk heftige acné in mijn tienerjaren. Daar ging ik toen echt onder gebukt, ik schaamde me ervoor. Van alles probeerde ik; naar de dokter, de schoonheidsspecialist, antibiotica, steeds weer andere producten. De acné werd minder, ook omdat je wat ouder wordt, maar de littekens blijven. Daarvoor ging ik op zoek naar een oplossing. Op YouTube zag ik Amerikaanse meiden die laserbehandelingen lieten doen, dat leek mij wel wat. Ik googelde en kwam al snel uit bij de Laserkliniek. Hoe ze erover vertelden op hun website gaf me vertrouwen, dus ik maakte een afspraak.

Tijdens de intake werd goed geluisterd naar waar ik mee zat, ook werd mijn huid natuurlijk bekeken en werd een plan opgesteld. We begonnen met fractional laser gevolgd door TCA peelings. Na de herstelperiode van een paar dagen kwam er echt een betere huid tevoorschijn. Egaler, rustiger. Toen kwam de huidtherapeut van de Laserkliniek met suggestie: microneedling. Wat er tóen gebeurde met mijn huid… Zó’n grote verbetering.

De kracht van de behandelingen zit volgens mij ook in de combinatie met goede producten. Op advies van en in overleg met de huidtherapeuten ben ik producten gaan gebruiken die echt bij mijn huid passen. Ze sluiten ook aan op de behandelingen. Dat is het mooie: er wordt hier in de volste breedte gekeken naar wat jouw huid nodig heeft en naar wat het beste resultaat oplevert.

Ik heb nu zes microneedling behandelingen gehad en na elke keer zie ik mijn huid mooier worden. Het bijzondere is dat de verbetering nog maanden na de behandeling doorgaat. De huid maakt nieuwe collageen aan, is mij uitgelegd, dat maakt de huid frisser, jonger, egaler. Natuurlijk zijn de behandelingen gevoelig, maar ik kan ze heel goed hebben. En ik heb het er gewoon voor over. Mijn huid wordt zichtbaar beter en mooier, daar doe ik het voor. Ik vind het zo fijn als anderen zeggen dat mijn huid er goed uitziet. Mensen zien echt het verschil, dat is toch geweldig!‚ÄĚ

Geplaatst op
January 22, 2021
 in 
ervaringen

Meer

nieuws

Bekijk alles

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.