Na een lange verbouwing is de kliniek opnieuw geopend en we heten iedereen van harte welkom

Wow! Laserkliniek Zwolle heeft een toffe verbouwing achter de rug.

Trots! 

Vol trots showen Michelle en Anouk, 15 jaar geleden begonnen als pioniers in Zwolle hun compleet vernieuwde kliniek. Na vijf maanden intensief verbouwen is het een groot cadeau om in deze prachtige sfeer te mogen werken met elkaar. De kliniek is uitgebreid van twee naar maar liefst vier etages. De zeven behandelkamers stralen een serene rust uit. Eigenlijk bij binnenkomst al.

Een stilte met lichte verbazing

De grande entree met het trappenspel naar zolder en de olijfboom zorgen even voor een stilte, een lichte verbazing. Kim, Mascha of Ellis heten je ondertussen van harte welkom en er is ruimte voor een gesprek. Bekenden erkennen het ruimtelijke gevoel dat de architecten voor ogen hadden. Goed gelukt kunnen we wel zeggen. De twee wachtruimten ademen rust en je mag in alle hectiek even lekker tot jezelf komen. Een kop koffie of thee mag dan ook niet ontbreken. Vanuit daar kun je door de open vide naar zolder koekeloeren, naar beneden of naar buiten, alles ademt groen en dat geeft een ruimtelijk gevoel. De geur maakt de prikkeling voor de zintuigen af. In de shop kun je lekker neuzen en voelen wat je online misschien al had gezien.

Laserkliniek Zwolle verbouwd
Oase van rust bij Laserkliniek Zwolle

Laserkliniek Shop

De wachtruimte in de oude setting heeft plaats gemaakt voor een fraaie huidshop. Hier staan onze huidtherapeuten graag klaar om jou te voorzien van informatie en voor het beantwoorden van vragen. Wanneer kies je nou voor wat? De shop is van links naar rechts ingedeeld op Skinroutine. Stap 1 is het reinigen van de huid en Stap 4 het beschermen. De stappen daartussen kun je uitbreiden. Dit zal per huidtype variëren qua advies. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om onze shop te komen bewonderen, kun je sinds kort ook een bestelling plaatsen via onze webshop. Daar proef je hetzelfde sfeertje als in de kliniek.

Was je van plan om te bestellen? Tip: deze maand krijg je een heerlijke aftersun en strandtas cadeau bij jouw bestelling.
Laserkliniek shop
Laserkliniek shop

De klantenservice

Weet je nog eerder de eerste behandelkamer rechts? Deze heeft nu plaats gemaakt voor onze klantenservice. Op deze plek beantwoorden wij de telefoontjes die binnenkomen en beantwoorden we mails. Vanaf deze plek wordt ook jouw webshop bestelling klaargemaakt voor verzending. Plaats jij je bestelling op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog door ons verzonden. In de maand juli doet Ellis er een leuke extra voor je bij (heerlijke aftersun en strandtas!).

De klantenservice van Laserkliniek Zwolle
Ellis maakt een webshop bestelling klaar voor verzending

Wachtruimten voor de behandelkamers

Wanneer je de trap oploopt naar boven, vind je de andere vier behandelkamers. De wachtruimte boven geeft je een prachtig uitzicht over de stad. Als je goed kijkt, zie je de Peperbus (dat is echt een begrip in Zwolle). De kamers zijn luxe, licht en sereen. Een klein roze detail; een stoeltje, tegeltje, maakt het volgens onze cliënten speels. Een achtergrondmuziekje en rustige geurbeleving zorgt voor wat extra ontspanning van onze zintuigen.

Wachtruimten bij Laserkliniek Zwolle
Bovenverdieping met wachtruimte

Op zolder

De wenteltrap naar zolder is voor privégebruik, evenals het souterrain. Daar bevindt zich een mooie trainings- en vergaderruimte, kantoren en kantine. Op de foto hieronder zie je onze trainings- en vergaderruimte. Aan de muur wordt nog een groot digitaal scherm gemonteerd waarop gepresenteerd kan worden tijdens open dagen, trainingen en vergaderingen.

Noteer in je agenda: onze open dag op 7 oktober!
Trainingen en lezingen bij Laserkliniek Zwolle
Vergaderruimte Laserkliniek Zwolle
Neem je graag zelf een kijkje in de vernieuwde kliniek? Of heb je huid- of productadvies nodig van onze huidtherapeuten? Plan jouw afspraak dan gauw in op onze website. De koffie staat klaar, voel je welkom! 
No items found.
No items found.
No items found.