Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt binnen de kliniek

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie verwerkt uw medische en persoonsgegevens als u gebruik maakt van de diensten van Laserkliniek Zwolle en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Laserkliniek Zwolle verstrekt. 

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

  • Uw voor- en achternaam
  • Geboortedatum en BSN 
  • Uw adresgegevens                         
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw medische gegevens

Hoe verwerken wij uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij op in een digitaal patiëntendossier. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. We verwerken niet meer persoonsgegevens dan nodig om u van dienst te kunnen zijn. U gaat met de opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze kliniek te laten uitvoeren. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vragen we hier ook specifiek naar. U krijgt bericht van ons als er iets is misgegaan met de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. In dat geval stuurt u ons een schriftelijk verzoek.  Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen. 

Waarom Laserkliniek Zwolle- huidtherapie gegevens nodig heeft 

Laserkliniek Zwolle verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt onbereikbaar bent.  

Daarnaast kan Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie uw medische en persoons gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening. U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief.  

BSN

Laserkliniek Zwolle krijgt regelmatig vragen over het gebruik van het Burger Service Nummer. Erkende zorgverleners zijn verplicht uw BSN vast te leggen in het digitale patiëntendossier. Het BSN is een uniek persoonsgebonden nummer.  Het BSN in de zorg wordt gebruikt om

  • fouten te voorkomen bij de uitwisseling van financiële en medische gegevens;
  • persoonsverwisseling te voorkomen;
  • eenvoudiger te kunnen declareren bij de zorgverzekering indien van toepassing
  • betere bescherming te bieden tegen identiteitsfraude

Hoe lang bewaart laserkliniek zwolle-huidtherapie gegevens?

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren. U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker. 

Delen met anderen 

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie verstrekt uw medische en persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is en geven dit alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.

In kaart brengen websitebezoek 

Op de website van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. www.laserkliniekzwolle.nl. Laserkliniek Zwolle gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

De website van Laserkliniek Zwolle maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Laserkliniek Zwolle of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Google Analytics

Laserkliniek Zwolle maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Laserkliniek Zwolle bij Google zoekresultaat pagina's zijn. 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

De Analytics cookies die wij gebruiken zijn van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Voor een juiste verwerking, conform de privacywetgeving, hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Binnen Google Analytics hebben wij de IP-adressen laten anonimiseren en is het gegevens delen met Google uitgezet. Tevens wordt er geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met Google Analytics cookies.

Youtube

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Youtube-dienst. Wij gebruiken deze dienst om u video's te tonen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben geen invloed op verdere verwerking. De informatie wordt overgebracht naar en door Google voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Webflow

De verwerking en opslag van data van de website van Laserkliniek Zwolle vindt plaats door het hostingbedrijf Webflow. De opslag van gegevens vindt plaats op servers in de Verenigde Staten. Om te voldoen aan de wetgeving binnen de AVG heeft Webflow het certificaat voor EU-US en Swiss-US Privacy Shield Frameworks aangevraagd.

Hotjar

Laserkliniek Zwolle maakt gebruik van Hotjar. Binnen Hotjar bestaat de mogelijkheid om user recordings in te zetten, waardoor wij gebruikers van onze website kunnen zien navigeren door onze website. Er wordt een registratie gemaakt van pageviews, mouse movements, clicks en data input. Deze recordings worden voor de website van Laserkliniek Zwolle binnen Hotjar geanonimiseerd. Hiermee hebben wij wel de user recordings-informatie tot onze beschikking, maar zonder dat het persoonlijk identificeerbaar is.

Facebook

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Facebook, als deel van de "Facebook Pixel"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken en gerichte advertenties te tonen op Facebook. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens uw bezoek aan deze website. Facebook kan deze informatie aan derden verschaffen indien Facebook hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Facebook verwerken.


De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Opt-out

Indien u de website wenst te gebruiken zonder trackers raden wij aan om een privacy-bevorderende browser-plugin te installeren zoals Disconnect.me, Do Not Track Me of Ghostery. Hiermee kunt u per website en tracker aangeven of u deze wilt toestaan. Het kan zijn dat een bepaalde functionaliteit door het gebruik van deze plugins niet beschikbaar is.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Verandering

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering schriftelijk indienen. Laserkliniek Zwolle zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Het elektronisch patiëntendossier voldoet aan de NEN 7510 en draait op een ISMS (Information Security Management System).

Laserkliniek Zwolle neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie is een website van www.pagemyday.nl 

Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie is als volgt te bereiken: 

Postadres: Wilhelminasingel 9, 8011 SJ Zwolle

Vestigingsadres: Wilhelminasingel 9, 8011 SJ Zwolle
Inschrijvingsnummer handelsregister KVK 08196439

Telefoon: 038-4213532
E-mailadres:

Kwaliteitsregister ParamischiZorgkaart NederlandQualizorgVereniging van HuidtherapeutenDutch Easthetic Laser Association
Voorkeuren

Deze website gebruikt standaard enkel functionele cookies om ons websiteverkeer te analyseren en uw cookie voorkeuren op te slaan. Meer informatie.

Accepteer alle cookies

Deze noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Altijd actief

Deze cookies geven derde partijen de mogelijkheid om je surfgedrag te volgen, data te verzamelen en gepersonaliseerde advertenties te tonen. Wie deze derde partijen zijn, kan je nalezen in ons cookiebeleid.

Deze cookies helpen ons om je beter te leren kennen zodat we de inhoud van de website beter kunnen afstemmen op je behoeften, interesses en voorkeuren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.