Ouderdomswratten

Verruca seborrhoica

Gratis consultPlan een afspraakDirect contact

Ouderdomswratten

Wat zijn ouderdomswratten?

Ouderdomswratten worden ook wel verruca seborrhoica genoemd. Het zijn onregelmatige, bruine, soms wat vettige plekken die op de huid lijken te liggen. Het lijkt op een verdikte, ruwe pigmentvlek. De wratten zijn huidkleurig, geel of bruin van kleur en bevatten vaak kloven en scheurtjes. Ze komen vaak met meerdere tegelijk voor. Ze ontstaan met name op het gezicht, de rug, borst en nek. Ouderdomswratten komen vooral voor bij mensen van boven de 50 jaar oud. Na het ontstaan van enkele wratten zullen er vaak meerdere bijkomen.

Behandelingen
Arrow
Terug naar Huidoneffenheden

Waar komen ouderdomswratten het meeste voor?

Gezicht

Romp

Hoe behandelen wij ouderdomswratten?

Ouderdomswratten zijn onschuldige plekken en hoeven daarom niet om medische redenen weggehaald te worden. Ze kunnen niet kwaadaardig worden. Ze kunnen wel verwijderd worden wanneer ze als cosmetisch storend worden ervaren. Ouderdomswratten kunnen door wrijving wat afbrokkelen maar zullen niet vanzelf van de huid afvallen. Ouderdomswratten kunnen worden verwijderd door middel van huidcurettage en de CO2 laser. Met huidcurettage worden de wratten met een scherp lepeltje van de huid geschraapt. Met de CO2 laser wordt de wrat oppervlakkig weggebrand.

TarievenBehandelingen
We houden het graag laagdrempelig

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend. Plan direct jouw gratis consult via het formulier.

Of maak een afspraak →

Uw gratis Consult

Vraagt u hier aan

Wij respecteren uw privacy
Dank je wel voor het invullen van het formulier!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

No items found.
No items found.
No items found.

Vormen van huidoneffenheden

No items found.

Vergoeding voor huidtherapie

U kunt met of zonder verwijzing bij de huidtherapeut terecht. De huidtherapeut is bij uitstek dé specialist op het gebied van acne en overbeharing. Een huidtherapeut is een BIG-geregistreerde paramedische huid professional met een beschermde beroepstitel. De huidtherapeut werkt nauw samen met huisartsen en dermatologen. Acnetherapie, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende polis. Check de voorwaarden onder het kopje huidtherapie.


TarievenBekijk vergoedingen

Tarieven

Huidoneffenheden

Zone

per behandeling

Huidoneffenheden verwijderen L zone
190
Huidoneffenheden verwijderen M zone
150
Huidoneffenheden verwijderen S zone
85
Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Algemene voorwaarden

Op deze tarievenlijst zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KVK te Zwolle en staan vermeld op www.laserkliniek.nl. Tarieven zijn onder voorbehoud van wijziging. Aan deze tarievenlijst  (zowel online als offline) kunnen geen rechten worden ontleend.

De tarieven die op de lijst worden weergegeven zijn per behandeling. Afhankelijk van uw aanvullende polis kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Raadpleeg uw zorgverzekeraar.

Tarievenlijst 2022

Download hier de tarievenlijst 2022

Bep
,

pigmentvlekken & couperose

“Ik wilde het voor mezelf gewoon wat makkelijker hebben.” 

Lees meer ervaringen
Nadie
,

huidklachten

“Ik voel mij sterk en zeker in en met mijn lijf en geniet van mijn gladde, rustige huid.”

Lees meer ervaringen

Veelgestelde vragen over

Ouderdomswratten

Veelgestelde vragen over huidoneffenheden

No items found.
Bekijk alle vragen
Kwaliteitsregister ParamischiZorgkaart NederlandQualizorgVereniging van HuidtherapeutenDutch Easthetic Laser Association