Vanaf 1 februari is het dan zover, we gaan Laserkliniek Zwolle verbouwen!

Vanaf 1 februari is het dan zover, we gaan verbouwen! Dat betekent tijdelijk alleen betaald parkeren en misschien wat meer kabaal? We praten je bij over alle ins en outs van de verbouwing.

Parkeren op het terrein van de Laserkliniek Zwolle tijdelijk niet mogelijk

Op 2 en 3 februari worden rondom het pand steigers geplaatst. Dit betekent dat de parkeerplekken op het eigen terrein voorlopig niet toegankelijk zijn. We hopen de parkeerplekken weer beschikbaar te hebben na 4 weken, maar tijdens een verbouwing blijft dat altijd een beetje een verrassing. Tegenover het pand is het mogelijk om te parkeren (tegen betaling). Let erop dat je niet parkeert op de plek van vergunninghouders, dat zijn de schuine parkeerplaatsen aan de rechterzijde van de kliniek! Ook is het mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein aan de Burgemeester van Roijensingel (tegen betaling) of aan de Turfmarkt (tegen betaling). Het is beide ongeveer 5 minuten lopen naar de kliniek.

Het dak eraf! 

Vanaf 6 februari gaat letterlijk en figuurlijk het dak eraf!

Van Lier bouw in Zwolle werkt van boven naar beneden. We gaan immers van 2 lagen naar 4 lagen. We starten op zolder, daar wordt een dakkapel geplaatst met uitzicht op het ter Pelkwijkpark om straks te mogen genieten van een prachtige training- en vergaderruimte. Ook zullen de kantoren van onze marketingmedewerker en Michelle en Anouk worden gecreëerd. Een eigen werkplek om onze missie en visie continue te kunnen nastreven. Na een week of 4 zullen we gaan starten met de eerste verdieping. Daar maken we 4 behandelkamers extra wat een totaal maakt van 7 behandelkamers, toiletten, een was en desinfectiehok en een fraaie wachtruimte met uitzicht naar boven, beneden en buiten.  We halen de natuur naar binnen en zullen de zintuigen prikkelen. Bovenal hopen we op jullie verwondering!  In het weekend van 29 april verhuizen we met onze behandelkamers naar boven en zullen daar verder gaan behandelen om zo aan het traject van de begane grond en souterrain te kunnen beginnen. Daar komt een mooie vernieuwde wachtruimte met een huidverzorgingswinkel, een ruim office kantoor om al jullie telefoontjes met vragen te beantwoorden, in het souterrain creëren we een fijn werk café voor al onze medewerkers. Doordat het pand uit 4 lagen bestaat hoeven we 'zoals we nu hebben uitgedacht' de laserkliniek nauwelijks te sluiten.

Zo min mogelijk overlast en we blijven open

In principe zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk sprake is van werkoverlast. Samen met ons bouwbedrijf en installateurs zorgen we voor een zo goed mogelijke planning en opvolging van werkzaamheden zodat we jullie kunnen blijven helpen zoals altijd. Onze servicegerichte en persoonlijke benadering staat daarbij natuurlijk voorop en we zullen jullie op de hoogte houden van de bouwprocessen. Het is niet alleen leuk om te delen maar ook belangrijk om niet voor verassingen te komen te staan. En tja... dat er een beetje kabaal komt zal gerust gaan gebeuren. Ze zeggen altijd: "het moet eerst slechter wil het beter". We gaan het met elkaar beleven. We blijven de gehele verbouwingsperiode open met uitzondering van....

Week 21 dicht

In week 21 gaan we voor een dag of 7 à 10 dicht om de vloeren en plafonds te vervangen en alles mooi af te werken. We streven naar een oplever datum van 1 juni. Of we dat halen is nog een verrassing, maar evengoed een mooi streven! Duimen jullie mee dat 'het weer' ons niet in de steek laat! We kunnen niet wachten om straks in een compleet vernieuwde kliniek met vernieuwde huisstijl te werken zodat we net zoals we al ruim 15 jaren mogen doen; huidaandoeningen aanpakken met liefde voor de huid en hart voor mensen.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten.

Dankwoord

We danken alvast Jacco Baars van Morphique architecten voor de mooie uitwerking van het dakkapel en tekeningen van onze vernieuwde trainingsruimte en kantoren en studio Funck en Koek voor het ontwerpen van het vernieuwde Laserkliniek concept. Een tipje van de sluier.... hotel chique op z'n Laserkliniek's met een warm hart en persoonlijke benadering. We hopen bij binnenkomst straks de zintuigen te prikkelen ontstaan vanuit een Biophilia visie ontworpen door Judith en Lisette, waarin de relatie met de natuur als menselijke basis behoefte staat.

Vooraanzijde bouwplan Laserkliniek Zwolle ontworpen door studio Funck en Koek Zwolle
Houd jij ook onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van alle updates omtrent de verbouwing! 

Groeten, Michelle & Anouk

No items found.
No items found.
No items found.