''Wat zie ik toch aan jouw huid, hoorde ik veel. Mensen zién de verbetering. Dat voelt zo goed!''

“Er waren voor mij meerdere redenen waarom ik bij de Laserkliniek aanklopte. Het begint met best een verhaal; midden 2021 bleek ik een plaveiselcelcarcinoom te hebben in mijn wang, huidkanker. Er werd operatief een groot stuk van de huid weggenomen. Dat zorgde voor een litteken. Op zich vond ik dat niet heel erg, maar er waren ook andere dingen aan mijn huid waar ik al langer niet blij mee was: gesprongen adertjes, pigmentvlekken. Ik ben een buitenmens, heb ik Australië gewoond, veel zon; dat alles heeft invloed op de huid. Tijd dus om er wat aan te laten doen.

Dat gaf ik ook aan bij mijn dermatoloog in het ziekenhuis. Zij vertelde mij over de mogelijkheden die laserbehandelingen bieden en wees mij op Laserkliniek Zwolle. Ik dacht, als zij het zegt dan durf ik het wel. Dus maakte ik een afspraak. Bij de intake bespraken we wat voor mijn huid de juiste behandelingen konden zijn. We kozen samen voor laserbehandelingen om de pigmentvlekken, zonschade en roodheid aan te pakken. Natuurlijk wilde ik ook het litteken van de operatie minder zichtbaar hebben. Ook daarvoor maakten we een plan.

Al snel na de eerste laserbehandeling zag ik verschil. Natuurlijk moet je huid even herstellen van de laserstralen, maar direct daarna werd mijn huid werd rustiger, egaler. Ook de roodheid was gelijk weg. ‘Wat zie ik toch aan jouw huid’, hoorde ik veel. Mensen zién de verbetering. Dat voelt zo goed! Ik heb nog een aantal behandelingen te gaan, maar ik word nu al blij als ik in de spiegel kijk, ik zie een rustiger gezicht.

Voor mij was er geen twijfel over het vertellen van mijn verhaal. Ik wil dit graag delen, ik móet dit delen voor andere mensen. Ik heb een message: bescherm je huid tegen de zon, da’s zó belangrijk. En daarnaast: kijk goed uit, heb je gekke plekjes laat het dan meteen nakijken. We hebben allemaal wel eens een plekje, maar soms kan het foute boel zijn. Wees dus niet te nonchalant. Wat dat betreft is het ook goed en fijn om regelmatig bij de Laserkliniek te zijn. Hier wordt goed naar je huid gekeken door huidtherapeuten met kennis. Als zij ook maar de lichtste twijfel hebben over iets dat zij op je huid zien, dan adviseren ze om ernaar te laten kijken in het ziekenhuis. Dat is een geruststellende bijkomstigheid van mijn behandelingen hier.”

Geplaatst op
January 22, 2021
 in 
ervaringen

Meer

nieuws

Bekijk alles

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.