''Als je huid zoveel verbetert, doet dat echt wat met je. Ik durf nu zonder make-up de deur uit.''

‚ÄúHet begon toen ik vijftien was: een onrustige huid en acn√©. Mijn zus had dat ook, die had al van alles geprobeerd dus ik wist een beetje welke weg te bewandelen ‚Äď wat helpt en wat helpt echt niet. Via haar kwam ik ook terecht bij de Laserkliniek. ‚ÄúMaak gewoon even een afspraak en laat ‚Äôs naar je huid kijken‚ÄĚ, zei ze. Dus dat deed ik. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat het acn√© vulgaris was, jeugdpuistjes, en dat is te behandelen. Dat hoopte ik natuurlijk te horen.

We pakten het aan door een combinatie van peelings en reinigingsbehandelingen. De eerste peeling vond ik best spannend. Maar het viel me enorm mee. De eerste dagen na de peeling ziet je huid natuurlijk wat rood en vlekkerig, er zaten ook een paar korstjes, maar dat vond ik niet erg want dat is maar voor heel even. Het herstel en de verbetering kwamen als heel snel. De huid zag er echt schoon en fris uit, en de acné werd al minder.

In een jaar tijd heb ik zo’n acht behandelingen gehad. En steeds werd de huid weer beter; de acné nam echt af. Ze maken hier foto’s van je huid voordat de behandelingen beginnen en erna, die leggen ze dan naast elkaar. Zó, wat een verschil, dacht ik. Echt, wat een verbetering. Daar hoop je natuurlijk op voordat je een traject ingaat, maar als het dan ook werkelijk gebeurt, is dat gewoon heel fijn.

Als je huid zoveel verbetert, doet dat echt wat met je. Ik durf nu bijvoorbeeld zonder make-up de deur uit. Zo‚Äôn fijn gevoel; ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel, voel me zekerder. En ja, ik heb inmiddels al wat vriendinnen doorwezen. Die ervaren hetzelfde. Nog steeds kom hier om mijn huid te onderhouden. Het is zo‚Äôn lief en betrokken team. Ze denken mee en zien echt wat je nodig hebt. Dat is zo fijn en belangrijk, het gaat immers om je huid.‚ÄĚ

Geplaatst op
January 22, 2021
 in 
ervaringen

Meer

nieuws

Bekijk alles

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.