''Door de verbeteringen aan de buitenkant, voel ik me aan de binnenkant ook stukken beter.''

‚ÄúIk was erg onzeker over mijn huid. Dat begon in mijn tienerjaren, toen kreeg ik acn√©. Het zat vooral op mijn gezicht en in m‚Äôn hals. Vaak ook van die dikke, onderhuidse ontstekingen. Pijnlijk dus. Dat maakte het dubbel zo erg; als je je acn√© ook nog eens de hele dag voelt, word je steeds onzekerder. Ik probeerde van alles, middeltjes van de drogist, de apotheek, via de dokter. Na van alles geprobeerd te hebben, las ik in 2006 iets over laserbehandelingen. ¬† Via Google kwam ik al snel uit bij de Laserkliniek. Ik stuurde een mailtje en kon al snel langs komen. Dat is inmiddels dus al zo‚Äôn 15 jaar geleden ‚Äď zo lang kom ik hier al.

Al bij de eerste afspraak voelde ik me heel welkom. Ik merkte dat ze mij echt wilden helpen, ze luisterden naar waar ik mee zat en wat dat met me deed. Dat was voor mij heel belangrijk; een gevoel van vertrouwen. Ook omdat ze je huid gaan behandelen, in je gezicht. Dan wil je zeker zijn dat het goed zit. De eerste behandelingen waren microdermabrasie, gericht op mijn acné. Dat maakte een groot verschil, mijn huid knapte enorm op.

Door de jaren heen bleef ik terugkomen. Voor onderhoud, want dat heeft mijn acné huid gewoon nodig, maar ook omdat ik mijn huid wil blijven verbeteren. Daarvoor biedt de Laserkliniek veel mogelijkheden. Zo heb ik onder andere TCA-peelings gehad en behandelingen met de fractional laser. Omdat ik al zoveel jaren kom, zijn er steeds weer nieuwe en nog betere behandelingen. En de huidtherapeuten blijven bijscholen. Het is heel fijn om te weten dat je in goede handen bent én dat er dus echt steeds verbetering mogelijk is.

Mijn huid is enorm opgeknapt door de behandelingen hier in de Laserkliniek. Door de verbeteringen aan die buitenkant, voel ik me aan de binnenkant ook stukken beter. Zelfverzekerder. Daardoor ben ik minder bezig met mijn huid en buitenkant, ik maak me er minder zorgen over. Daardoor voel ik me vrijer, ben gewoon meer mezelf. Kun je nagaan wat die behandelingen allemaal voor je kunnen doen!‚ÄĚ

Geplaatst op
January 22, 2021
 in 
ervaringen

Meer

nieuws

Bekijk alles

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

No spam ever. Read our Privacy Policy
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.