Onze favoriete behandelingen om de huid te laten stralen

Als huidtherapeuten zijn we dol op de wintermaanden. Het is namelijk de beste periode voor huidverbeterende behandelingen! Omdat de zonkracht tijdens deze maanden minder sterk is, kunnen we veilig en intensief behandelen. In deze blog lees je alles over onze favoriete behandelingen voor een stralende winterglow.

Peelingen bij Laserkliniek Zwolle tijdens de wintermaanden.

Bij een huidverbeterende behandeling wil je graag in de diepere huidlagen werken. De huid is tijdens het herstel na de behandeling wat kwetsbaarder en extra gevoelig voor zonlicht. Tijdens de herfst en de winter is de zonkracht een stuk minder, daarom zijn de wintermaanden bij uitstek geschikt voor intensieve peelingen. Kom maar op met die glow! 

De top 3 voor een stralende winterglow

1. Dermaceutic peelingen

De Milk peel, Mask peel en Cosmo peel TCA zijn onze favoriete Dermaceutic peelingen.

Een medische peeling in het algemeen is een actieve oplossing met zuren dat op de huid wordt aangebracht. Het zorgt voor een afschilfering van de huid, zodat de huidlaag kan worden vernieuwd. Er zijn tal van zuren die je kunt gebruiken om de huid te verbeteren.

De Milk peel is de perfecte peeling voor de wintermaanden. Het hoofdingrediënt is glycolzuur, het zuur dat bekend staat om zijn mooie glow effect. Het verlicht pigmentvlekken en egaliseert de huid. De peeling stimuleert de huid in de diepte waardoor fijne lijntjes ook zullen verminderen. De huid ziet er weer fris uit! Wil jij ook graag een glow maar heb je last van een vette huid, puistjes, vergrote poriën en veel talgaanmaak? Voor de huid met acne hebben we de Mask peel. Deze peeling met salicylzuur en glycolzuur maakt de huid rustiger en egaler met minder ontstekingen. De dual + voor thuis remt de rode ontstekingen de acne bacteriën. Perfecte combi dus! 

Tot slot hebben we de Cosmo peel TCA's. Dit zijn intensievere peels die zorgen voor echte huidverbetering. De Cosmo peel bestaat uit het populaire ingrediënt trichloorazijnzuur, beter bekend als TCA. Het is in staat om de huid vanuit de diepte te vernieuwen, waardoor acnelittekens opvullen en fijne lijntjes verminderen. Er zal een nieuwe huidlaag verschijnen met minder pigmentvlekken en zonschade. We hebben deze peeling in de percentages 12%, 15% en 18%. Voor elke huid een geschikte TCA peeling dus! Voor de meer verouderde huid met statische rimpels of veel pigmentvlekken hebben we de Cosmopeel forte. In deze blog lees je alle wat je moet weten over deze zeer krachtige peeling.

Milk Peel met de krachtige ingrediënten glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.

2. Peeling met chrono’s en LED

De peelingen, chrono’s en LED is één van onze nieuwe favoriete combinatiebehandelingen van Renophase! We praten in onze blog; een ijskoude wasbeurt, al over de thuisproducten van renophase. De behandeling van renophase bestaat uit verschillende stappen die samen een volledige gezichtsbehandeling vormen. We hebben de keuze uit verschillende soorten peelingen, serums en chrono’s die we op de huid kunnen gebruiken. Het mooie aan de verschillende opties is dat we kunnen mixen en matchen met ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan azelainezuur, glycolzuur, genesteine, retinol en vitamine C. Voor ieder huidprobleem een andere mix. Chrono’s zijn stoffen die op de huid worden aangebracht en door middel van LED-licht geactiveerd. Na het aanbrengen van de werkstoffen gaat het gezicht onder een LED-lamp. 12 minuten aan pure ontspanning! Door het LED-licht worden de stoffen geactiveerd en kunnen ze goed worden opgenomen in de diepere huidlagen. Het is een stimulerende behandeling om de huid zichzelf van binnenuit te laten regenereren. Op 'huideigen kracht en tempo' stimuleren we de aanmaak van nieuwe en gezonde cellen. Deze behandeling is extra fijn voor de gevoelige huid die de huid wil verjongen of de gevoelige huid (met acne) en de huid met rosacea.

Door het rode LED-licht worden de ingrediënten van de behandeling goed geabsorbeerd.

3. Laser 1540 nm met TCA peeling

We zijn fan van het gebruik van combinaties van verschillende behandelingen om tot een mooi eindresultaat te komen. Een favoriet is de de Youlaser MT fractional Erbium-Glass 1540 nm laser gecombineerd met een peeling. De behandeling is de perfecte huidverbeteraar bij onder andere acnelittekens, maar ook huidverjonging. Het zorgt voor verfijning en verstrakking van de huid, fijne lijntjes en rimpels vervagen en acnelittekentjes vullen zich op. Omdat de gehele huidlaag wordt vernieuwd, worden ook pigmentvlekjes aangepakt. De behandeling start met de Erbium-Glass laser, die de huid tot in de diepere huidlagen verwarmd. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine, de bouwstenen van de huid die de huid gladder en steviger maken, worden geactiveerd. Hierna brengen we de TCA-peeling aan, die extra goed doordringt doordat de huid is opgewarmd. De warmte van de laser zet de fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van onze bouwstenen van de huid (collageen en elastine), aan het werk. De peeling bestaat uit zuren die de oude, beschadigde huidcellen oplossen en de bovenste huidlaag laat schilferen. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken met een stralende en jonge huid tot gevolg! Heb je nou last van diepere acnelittekens of wil je de huid verstrakken en verjongen of heb je last van pigmentvlekken en fijne lijntjes dan is de combinatie van 1540 nm en CO2 de beste en meest intensieve behandeling om een effectief en langdurig resultaat te bereiken. Voor meer informatie hierover verwijzen we graag naar de aanbieding voor de winterperiode.

De 1540 nm laser gecombineerd met een peeling bij Laserkliniek Zwolle

Kan jouw huid tijdens de wintermaanden wel een oppepper gebruiken? Plan een gratis consult met huidscan bij één van onze huidtherapeuten.

No items found.
No items found.
No items found.