Anita, 59 jaar

“Ik was bekend met de kliniek, ik kwam hier eerder al voor laser ontharen. Een vertrouwde omgeving dus. Daardoor was er voor mij geen drempel toen ik hier kwam voor de behandeling van recente littekens in mijn gezicht, ontstaan na een heftige gebeurtenis. Een jaar daarvoor werd ik ’s avonds van mijn fiets getrokken door een onbekende man – ik herinner me alleen nog zijn hoodie die z’n gezicht verborg. Mijn gezicht schuurde kapot op het straatoppervlak. Naast mentale ook grote fysieke, zichtbare wonden. En littekens, daar wilde ik natuurlijk vanaf."

“Elke keer dat ik in de spiegel keek, was voor mij een confrontatie met wat er gebeurd was. Ik wilde verder, niet meer dagelijks de littekens zien. Michelle, van de laserkliniek, stelde mij een specifieke behandeling voor, de Cosmo Peel Forte. Tijdens de intake werd me verteld wat ik precies kon verwachten qua behandeling, proces en herstel. De eerste week na de behandeling vond ik best heftig; flink vervellen, waardoor ik heb me echt even heb teruggetrokken uit het sociale leven. Maar ik had het er ervoor over. En ik had het volste vertrouwen in de expertise van de laserkliniek. Ik wist dat ik kon uitkijken naar een gavere, betere huid.”

“Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een frisse versie van mijn eigen ik. Ik zie mezelf weer.”

“Ik verbaasde me ook over de langdurige nawerking van de behandeling. Zelfs maanden daarna bleef de huid verbeteren – mijn schoonheidsspecialist zag het ook, elke keer gaf ze dat aan. Vanuit de kliniek kreeg ik ook passende huidproducten geadviseerd; het gebruik daarvan draagt ook bij aan de aanhoudende verbetering, dat weet ik zeker. Ik ben enorm blij met hoe mijn huid is veranderd en verbeterd. Daarnaast is de behandeling voor mij ook een soort afsluiting van wat er gebeurd was. Het heeft bijgedragen aan mijn verwerkingsproces. Binnen- en buitenkant staan nu eenmaal niet los van elkaar. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een frisse versie van mijn eigen ik. Ik zie mezelf weer. ''

No items found.
No items found.
No items found.