De vernieuwde website van Laserkliniek Zwolle

De vernieuwde website van Laserkliniek Zwolle is niet alleen mooi en functioneel, de site is tevens een ware encyclopedie geworden.

De ervaren huidtherapeuten en eigenaresses Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal van Laserkliniek Zwolle zijn specialisten op het gebied van de huid en delen graag hun kennis en kunde met veel plezier. Mensen met een huidaandoening helpen, dat is onze missie! Onmisbaar in de missie is natuurlijk de digitale weg. Alle vragen over huid- en lasertherapie worden sinds vandaag beantwoord op: laserkliniek.nl.

Zoektocht naar een huidaandoening of behandeling

Het langdurig zoeken naar meer informatie over huidaandoeningen en de bijpassende behandelingen behoren binnen de website van de laserkliniek tot het verleden. 

De nieuwe website www.laserkliniek.nl is zo opgebouwd dat er heel gericht kan worden gezocht op aandoening of bijvoorbeeld op behandeling per aandoening. 

Daarbij is uitgegaan van een zestal behandelhoofdgroepen omdat dit de groepen zijn met de meestvoorkomende hulpvragen. Denk hierbij aan acne, overbeharing, bloedvaatjes, pigmentvlekken, huidveroudering en schimmelnagels. Binnen deze hoofdgroepen zijn vormen van aandoeningen beschreven evenals zones waar ze voorkomen op het lichaam. Dit is gedaan met behulp van duidelijke icoontjes. Daarnaast is per vorm van een huidaandoening de behandeling beschreven. Tot slot per huidaandoening een zestal huidzorg vragen, dit zijn vragen en antwoorden gericht op een bepaalde huidaandoening. Denk bijvoorbeeld bij acne aan: wat is acne? Hoe ontstaat acne? Wat kan ik zelf doen aan acne? Wat kan ik beter niet doen aan acne?  In de toekomst gaan we deze vragen ook verder uitwerken voor de behandelingen.  

Zoeken kan op alfabetische volgorde wanneer de naam van de aandoening reeds bekend is, of via de zoekmachine. Welke vraag ook, de site heeft een antwoord op alles wat je wilt weten.

Online afspraak

Maar er is meer. Zo is afspraken inplannen nu nog eenvoudiger geworden. De agenda van de kliniek staat namelijk online. Dus wanneer iemand een afspraak wil maken, kan er direct gekeken worden of er op het gewenste tijdstip plek is. En heb je voorkeur voor een behandelaar kun je gemakkelijk zien wanneer de huidtherapeut plek heeft. 

Online magazine

Achtergrond- en ervaringsverhalen en het laatste nieuws worden gedeeld in het online magazine, dé huidblog genoemd. Elke week verschijnt er een nieuwe blog over huidtherapieën en/of laserbehandelingen. Uiteraard zijn er ook tips en zijn vooral cliënten aan het woord die vertellen over hun huidverhaal.

Online helpende hand

Als het hun werk betreft heeft het Laserkliniek team van huidtherapeuten maar één missie : iedereen met een hulpvraag over de huid de beste zorg verlenen en een passende behandeling op maat bieden. Deskundigheid en kwaliteit heeft de prioriteit, net als de juiste voorlichting. De nieuwe website is een aanvulling op de dienstverlening. Puur bedacht en ontwikkeld om te helpen.

Feedback

Mis je antwoorden in de nieuwe website of twijfel je over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Stuur ons dan een e-mail of vul het formulier in op onze contactpagina. Wij optimaliseren onze dienstverlening graag! 
No items found.
No items found.
No items found.