Willemien Poppe, coach en begeleider

Samenwerken als een geoliede machine. Mede- werkers die hun kwaliteiten kennen, inzetten en ontwikkelen. Het team van de Laserkliniek wérkt. Mede dankzij de professionele begeleiding van Willemien Poppe, de bedrijfscoach van de Laserkliniek.

Een bedrijf dat écht lekker loopt, dat kan alleen met medewerkers die het samen goed hebben én individueel de ruimte krijgen. Dat weet Willemien Poppe als geen ander. Als persoonlijke coach mocht zij al van betekenis zijn voor Anouk en Michelle. Inmiddels coacht ze ook de medewerkers, individueel én als team. Mét effect.

Concreet plan

“We werken heel gericht vanuit een concreet teamontwikkelingsplan”, vertelt Poppe. “Ik help onder meer bij het aanscherpen van processen én bij het in beeld brengen van de persoonlijke kwaliteiten van de medewerkers. Vooral dat laatste is enorm belangrijk bij de ontwikkeling van teams. Een sterk team is immers het fundament voor het behalen van je bedrijfsdoelen. Groeien begint bij betrokken en blije medewerkers.”

Oog voor kwaliteiten en elkaar

Geef je je medewerkers de ruimte om te ontwikkelen, dan heeft dat positief effect op de kwaliteit van je dienstverlening. En dat merken je klanten – in het geval van de Laserkliniek: de cliënten. “Je doet het allemaal voor je cliënten. Het zijn dan ook je medewerkers die zorgen dat zij zich gezien, gehoord én weer lekker in hun vel voelen. Het begint dus bij je team, je mensen”, aldus Poppe.

“Een bedrijf dat écht lekker loopt, dat kan alleen met medewerkers die het samen goed hebben én individueel de ruimte krijgen.”
No items found.
No items found.
No items found.