Deze milde combinatiebehandeling kalmeert de huid en werkt ontstekingsremmend

Deze combinatiebehandeling is één van de favoriete behandelingen van onze huidtherapeuten. Het grote voordeel aan deze behandeling is dat het volledig aan te passen is op de behoefte van jouw huid. In deze blog vertellen we je alle ins en outs over de peelingen met LED-therapie.

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

De combinatiebehandeling met peelingen en LED-therapie bestaat uit verschillende stappen die samen een volledige behandeling vormen. De huidtherapeut heeft de keuze uit verschillende peelingen, serums en chrono’s met elk verschillende ingrediënten en een eigen werking. De huidtherapeut kijkt naar jouw huid en beoordeelt wat het nodig heeft om weer gezond en in balans te komen. Er wordt gestart met twee verschillende peelingen. Dit zijn zuren die voor een aantal minuten op de huid worden aangebracht die dode huidcellen verwijderen en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Ontstekingen verminderen, de huid wordt minder rood en krijgt een mooie glow. Hier merk je nog wekenlang voordeel van!

Na de peeling wordt er een serum en een chrono op de huid aangebracht. Een serum is huidverzorging met kleine moleculen die diep in de huid komen om de huid van hydratatie te voorzien. Chrono’s zijn ingrediënten die op de huid worden aangebracht en die later door de LED-therapie worden geactiveerd. We kiezen weer de ingrediënten die jouw huid kalmeren of juist stimuleren, het is maar net wat jouw huid nodig heeft! Je huid gaat voor ongeveer 12 minuten onder de LED-lamp. Het rode licht heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking en zorgt ervoor dat alle ingrediënten goed in de huid kunnen worden opgenomen. Je kunt even lekker relaxen onder de lamp.

Een goede reiniging is de eerste stap

Is deze behandeling voor mij geschikt?

Zoals eerder gezegd is de behandeling volledig aan te passen op de behoefte van jouw huid, waardoor het voor iedere huid geschikt is! We zetten het vooral graag in bij de gevoelige en hormonale huiden met rosacea of juist acne op latere leeftijd. Het is ook zeer geschikt voor degenen die vroegtijdig willen werken op huidveroudering of die op latere leeftijd de eerste stappen willen zetten om de huid te verjongen. De milde maar effectieve werking zorgt ervoor dat het bij elke huidtype en op elke leeftijd kan worden toegepast. De huid met acne wordt gereinigd, de ontsteking wordt geremd bij rosacea en fijne lijntjes en de huidstructuur verzachten. Door de behandeling een aantal keer te herhalen werk je aan de gezondheid van je huid en dit zal je terug gaan zien door een mooie glow!

Vernieuwende en opkomende ingrediënten

Voor velen die geïnteresseerd zijn in huidverzorging zijn ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur, vitamine C en retinol welbekend. Ze worden veelvuldig besproken in posts en video’s op sociale media en we gebruiken ze ook graag in onze kliniek. Maar ken jij de ingrediënten diosgenine, genisteine en het klotho-hormoon al? Dit zijn milde ingrediënten die in opkomst zijn in de huidverzorgingswereld door de vernieuwende werking. Ze hebben vele voordelen wanneer het gaat om hormonale acne, rosacea met ontstekingen en het mooi ouder worden.

  • Gluconolactone zorgt voor een milde exfoliatie en hydratatie bij gevoelige huiden. Onze favoriet bij de gevoelige huiden met onzuiverheden.
  • Diosgenine is een sterk anti-oxidant wat de productie van collageen bevordert en het huidverouderingsproces vertraagt. Fijn om in te zetten voor huidverjonging.
  • Genisteine is van oorsprong een extract van soja en compenseert het verlies van oestrogenen in de huid. Het draagt bij aan een gezonde huid bij hormonale acne en huidveroudering tijdens de menopauze.
  • Klotho-hormoon is een eiwit dat de huid beschermt tegen vrije radicalen en de huid ontgift.
Dagelijkse huidverzorging met Renophase

Huidbehandelingen combineren met huidverzorging

Onze huidtherapeuten raden het altijd aan om huidbehandelingen in de kliniek te combineren met huidverzorging voor thuis. Waar je maandelijks de huid een stevige boost geeft met een behandeling, zorg je er met producten voor dat de huid dagelijks wordt gestimuleerd en gevoed. Zo haal je het meeste uit je huidtraject! De behandeling met peelingen en LED-therapie passen bij de huidverzorging van het merk Renophase. Renophase staat bekend om milde huidverzorging die geschikt zijn voor alle huiden en in het bijzonder de gevoelige huiden met rosacea, hormonale acne en voor iedereen die op huidverjonging willen werken. Maak de huid goed schoon met een reiniging, ontgift de huid met een serum, hydrateer de huid met een dagcrème, bescherm de huid met een zonnefactor en stimuleer de huid met een nachtcrème. Een dagelijks huidroutine moment zal je huid veel goed doen! Je vind meer informatie over de producten in onze webshop of laat je adviseren door één van onze huidtherapeuten.

Ben je benieuwd naar meer informatie over de behandeling met peelingen en LED-therapie? Plan een gratis en vrijblijvend consult via onze website.
No items found.
No items found.
No items found.