‍Tineke 64 jaar‍

“Ik ben een buitensporter, ook in de winter. Juist van die temperatuurverschillen krijg ik meer last van mijn huid. Rode plekken, zichtbare bloedvaatjes en ook kleine ontstekinkjes. Vooral die puistjes, daar wil je dan aanzitten. Dat moet je natuurlijk juist niét doen. Toch probeerde ik het eerst te camoufleren. Ik ben niet zo van de make-up en ook niet zo ijdel, maar er een beetje goed uitzien is wel fijn, toch?"

Ik speel ook nog altijd hockey, in het Nederlands damesteam voor zestig plussers. Daar ben ik best actief mee, dus ik ben ook veel in de buitenlucht. Dat is goed voor mij maar, zoals gezegd, minder goed voor mijn huid, de rosacea. Dat werd dus op een gegeven moment echt een stuk erger. Mijn schoonheidsspecialiste raadde mij aan om eens naar een huidtherapeut te gaan. Zo kwam ik bij de Laserkliniek terecht. Een schot in de roos, want ik voelde me hier meteen prettig. Professioneel, geen ziekenhuissfeer, gewoon fijn.

Bij het eerste consult liet de huidtherapeut nog even een collega meekijken. Een extra paar ogen en een extra toets, heel prettig vond ik dat. Vooral ook omdat ik het idee van laserstralen op mijn huid een beetje spannend vond, het is niet zomaar iets. Ik werd goed meegenomen in wat er mogelijk was en in wat er ging gebeuren. Dat gaf me zeker het vertrouwen om dit te doen.

Toegegeven, de eerste behandeling was best gevoelig. Dat had natuurlijk ook te maken met de ontstekingen die er toen nog zaten. De laserstralen voelden als speldenprikjes. Even schrikken, maar je went er snel aan. De dag erna voelde mijn huid wat warm aan en was het wat rood, maar dat maakte al gauw plaats voor een rustigere, betere huid. Ik heb binnenkort m’n derde behandeling en dat is eigenlijk alleen nog onderhoud. Zo snel kan het dus gaan. Fantastisch!”

“Dat laserstralen zo’n groot effect kunnen hebben. Dat verraste me enorm. Mijn gevoelige huid is nu ineens een makkelijke huid!”

No items found.
No items found.
No items found.