100% beveelt onze kliniek aan. Ons gemiddelde is een 9,4!

Het geven van een review na het ondergaan van een behandeling, na een aankoop of na het hebben van een dienstverleningsgesprek wordt steeds gebruikelijker. Ook na een laserbehandeling bij Laserkliniek Zwolle heeft u de mogelijkheid om een review achter te laten.

Hiervoor maken wij gebruik van het review systeem van Zorgkaart Nederland en steeds meer mensen weten de weg te vinden naar deze site om een review achter te laten. Het krijgen van een review vinden wij belangrijk, want het helpt ons bij het verbeteren van onze service en kwaliteit. Ook helpt uw review anderen de juiste keuze te maken. 

Een 9.4 als “rapportcijfer”

Ook dit jaar hebben we al meerdere reviews mogen ontvangen van patiënten die een laserbehandeling bij ons hebben ondergaan. Door al deze reviews bij elkaar op te tellen en hier het gemiddelde van te nemen scoort onze kliniek een 9.4! Dit is een rapportcijfer waar wij blij van worden. En van alle patiënten die een review hebben gegeven beveelt 100% onze kliniek aan! Hier worden we niet alleen blij van, maar dit is waarvoor wij het doen. Dit is waar huidtherapie voor staat! En dit is waar ons vak voor staat!

Een 9.4 op Zorgkaart Nederland! Daar doen we het voor bij Laserkliniek Zwolle.
‍Een 9.4 op Zorgkaart Nederland! Daar doen we het voor bij Laserkliniek Zwolle.

 

Enkele reviews die wij hebben ontvangen zijn;

Reviews:

“Professionele kliniek, zeer deskundig personeel en prettige sfeer. Stellen de juiste vragen en geven goed advies en zorgvuldig met behandelingen. Zeer aan te bevelen adres.”

 

“Ik had veel last van kleine steelwratjes, couperose, overbeharing. Alles is met verschillende technieken behandeld in deze kliniek. Het resultaat is prachtig. De couperose is nagenoeg weg, de steelwratjes en overbeharing helemaal. De huidtherapeuten weten een veilige omgeving te creëren en zijn bijzonder aardig en behulpzaam. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, maatwerk wordt geleverd. Een aanrader!”

 

“Bijna een 10, kom al jaren bij Michelle en ook haar collega’s geven dezelfde kwaliteit. Mijn huid is opgeknapt en stabiel. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en voel me altijd hartelijk ontvangen. Ik zou graag wat meer ruimte zien om bv op zaterdag of in de avond uren te kunnen komen, anders was het een dikke 10 geweest!”

 

“Super fijn ontvangen tijdens het eerste gesprek. En na mijn ’probleem’ besproken te hebben, waarover ik eerst twijfelde of ik er überhaupt iets mee moest doen, een behandeling gestart. En wat ben ik blij met het resultaat.”

 

Bekijk alle reviews over onze kliniek op: www.zorgkaartnederland.nl

 

Tevreden over je behandeling? Deel het met anderen!

Heb jij ook een laserbehandeling gehad bij Laserkliniek Zwolle? Laat dan een review achter op Zorgkaart Nederland. Jouw (anonieme) review helpt anderen een keuze te maken. En het helpt Laserkliniek Zwolle om de service en kwaliteit te verbeteren.

 

Het team van Laserkliniek Zwolle: www.laserkliniekzwolle.nl

No items found.
No items found.
No items found.