Leren en ontwikkelen in de praktijk

De Laser Academie biedt een laser stage voor studenten Huidtherapie. Stage lopen is een doorslaggevend onderdeel van de opleiding tot huidtherapeut. Het biedt studenten een kans om hun persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing tot huidtherapeut naar een hoger niveau te tillen. Bij Laserkliniek Zwolle dagen we studenten graag uit om mee te draaien met onze ervaren specialisten.

Het idee om een Laser Academie op te richten is ontstaan uit brainstormsessies met onze beroepscoach Willemien. Laserkliniek Zwolle verleent al jarenlang stageplekken aan huidtherapeuten in opleiding, maar het werd tijd om dit in een nieuw jasje te steken. We hebben veel te bieden op het gebied van lasertherapie, een specialisatie die je niet uit de boeken leert. Dat maakt een laser stage heel aantrekkelijk voor studenten.

Het doel van de Laser Academie is om meer kennis en ervaring op te doen in lasers en laserbehandelingen. De studenten werken gedurende tien weken aan competenties gericht op preventie, zorg en begeleiding, laserveiligheid én laser ervaring. Na het doorlopen van de Laser Academie zijn de studenten klaargestoomd om het werkveld in te gaan. De pilot met de eerste studenten was een groot succes. Een van de studenten noemt laserbehandelingen na het volgen van de Laser Academie een favoriete behandeling. De Laser Academie ontwikkelt zich nog iedere dag en wordt steeds bekender onder de studenten. We hopen nog veel toekomstige huidtherapeuten op te leiden!

Martine

“Met veel passie heb ik het initiatief genomen om het stage aanbod van Laserkliniek Zwolle te vernieuwen. De Laser Academie is het resultaat van mijn persoonlijke drijfveren. Ik kan hierin mijn creativiteit kwijt terwijl ik de studenten coach en begeleid bij hun ontwikkeling tot ervaren huidtherapeut.”

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
6.7.21

Meer blogs over

De kliniek

Bekijk alles
Wij gaan verbouwen!

Liefde voor de huid, hart voor mensen, passie voor ondernemen. Waar komt zoveel drive en passie toch vandaan? Het vuur brandt inmiddels bijna 15 jaar. Bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek spraken we in ons magazine al over onze toekomstdromen; één omvangrijke specialistische huidkliniek met een laser academie. Deze wens gaat nu eindelijk na lang wikken en wegen, locaties bekijken toch echt in vervulling. Het leukste nieuws is: we blijven op onze eigen vertrouwde plek. We breiden per 1 februari 2023 onze kliniek aan de Wilhelminasingel uit naar 4 compleet vernieuwde verdiepingen met 7 behandelkamers, een huidshop (shop in de kliniek en in een online omgeving), een vernieuwde huidblog met alles over de huid, een trainingsruimte en opleidingsplek voor huidtherapeuten en geïnteresseerde artsen die zich meer willen verdiepen in huidtherapie en lasers, maar bovenal een plek waar onze hoge service en persoonlijke aandacht nog meer onder de aandacht worden gebracht. Een vernieuwd jasje met letterlijk meer ruimte is nodig om aan onze missie en visie te kunnen voldoen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze cliënten. Daar is de uitbreiding juist om te doen. We gunnen het iedereen om in een vertrouwde omgeving met een beleving behandeld te worden. De binnen huis architecten Judith Funcke en Lisette Koekoek van Studio Funck en Koek hebben aan alles gedacht. Vooral om de zintuigen te prikkelen (horen, zien, voelen en ruiken). Wordt je al nieuwsgierig? Onlangs maakten we weer mooie huidverhalen met tien van onze cliënten. Het gaat tenslotte over veel meer dan de behandeling bieden. Het gaat om de mens en om écht verschil maken in iemands leven. Daarmee denken wij al 15 jaar het verschil te maken. In mei 2023 bestaan we 15 jaar. De kliniek in een compleet vernieuwd jasje is dan écht wel de kers op de taart.

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.