Een mooie, zachte en gladde huid deze zomer dankzij laserontharing

We horen vaak van onze cliënten dat zij er naar uit kijken om in de zomer badkleding te dragen zonder zich druk te hoeven maken over zichtbare haartjes of stoppeltjes. Het komt door het vele malen scheren vaak voor dat er puistjes of ontstekingen ontstaan rondom het haarzakje of dat het haartje ingroeit en voor irritatie zorgt. Rondom de bikinilijn en benen kan dit voor onzekerheid zorgen. Laser ontharen is hier de perfecte oplossing voor! Doordat er weinig tot geen haren meer groeien kunnen ze niet meer ingroeien en hoef je niet meer te scheren.

Laserontharing bij Laserkliniek Zwolle

Is het wel veilig om te blijven laseren gedurende de zomer? Terechte vraag. Gelukkig is het antwoord: ja! Tijden veranderen en technieken innoveren. Gelukkig maar, want er zijn landen waar de zon gedurende het hele jaar schijnt. Denk maar eens aan landen zoals Spanje of Italië, waar het een lange periode van het jaar erg warm is. In deze landen wordt er het hele jaar door gelaserd. Maar hoe is het mogelijk om dit veilig te ondergaan?

Binnen Laserkliniek Zwolle werken we met de MIX-techniek, een combinatie van de Alexandrite laser (gouden standaard laserontharing) en de Nd:YAG laser (laser voornamelijk voor de donkere huid). Het unieke is dat je net genoeg energie kunt geven om het haarzakje te vernietigen door middel van een kleine mate van pigmentabsorptie en juist veel energie kunt geven met de laser die inwerkt op de haarvaatjes die de haarwortel voeden. Door beide processen stilte leggen, vallen de haartjes uit. Met de MIX-techniek kan er worden behandeldop een huid dat licht zongebruind is. Zo weten we zeker dat er veilig gewerkt wordt tijdens de zomer. Is je huid donker van teint? Dan behandelen we alleen met de Nd:YAG laser. Dat is de gouden standaard voor laserontharing van de donkere huid. Lees hierover meer in deze blog over de laserontharing veilig voor de donkere huid.

Tegenwoordig is het dus niet meer nodig om een zomerstop te houden tijdens het laser ontharen.Wel is het heel belangrijk om je huid te beschermen met een zonnebrandcrème.

Huidtherapeut Michelle Janssen geeft huidverzorgingsadvies

De zomer zit er al aan te komen, heeft het dan nog wel zin om nu te starten met laser ontharen? Zeker! Na elke laserbehandeling wordt het haarzakje zwakker en dunt de beharing aanzienlijk uit. En ook na één behandeling zul je al verschil merken! Zo hoef je in de zomer niet meer na te denken over of je nog even moet scheren… Je hebt altijd een mooie, zachte en gladde huid.

Wil je graag meer informatie over laser ontharen? Raadpleeg dan nu één van onze huidtherapeuten in een gratis consult.

Maak gebruik van onze zomeraanbieding!

No items found.
No items found.
No items found.