Wij introduceren met trots de vernieuwde formule van Sun Ceutic 50+.

We vertellen je vast niets nieuws als we zeggen dat het essentieel is om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Gelukkig staat de wetenschap niet stil, en Dermaceutic introduceert met trots de vernieuwde formule van Sun Ceutic 50+, een zonbescherming die niet alleen de huid beschermt, maar ook hydrateert en veroudering door droogte tegengaat. Win, win dus!

Een van de opvallende kenmerken van de nieuwe Sun Ceutic 50+ is de vertienvoudigde toename in de concentratie van hyaluronzuur. Hyaluronzuur staat bekend om zijn vermogen om vocht vast te houden, wat essentieel is voor een gehydrateerde en jeugdige huid. Door deze verhoogde concentratie biedt Sun Ceutic 50+ superieure vochtretentie, waardoor de huid gehydrateerd blijft en veroudering door droogte wordt geminimaliseerd. SHOP HIER!

HEV-licht

Een ander innovatief aspect van de nieuwe formulie is het HEV-licht schild, dat specifiek is ontworpen om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht. Net zoals UVA- en UVB-stralen kunnen HEV-lichtstralen schade aanrichten aan onze huid, wat kan leiden tot vroegtijdige veroudering en andere huidproblemen. Het blauw licht schild van Sun Ceutic 50+ fungeert als een mineraal filter dat het blauwe licht weerkaatst van het huidoppervlak, waardoor de huid wordt beschermd tegen mogelijke schade. Bovendien verbetert het de verspreiding van UV-filters, waardoor een krachtige driedubbele bescherming ontstaat tegen UV-stralen en blauw licht.

Sun Ceutic 50+ van Dermaceutic

Geschikt voor ieder huidtype

Een ander belangrijk voordeel van Sun Ceutic 50+ is dat het niet-comedogeen is. Dit betekent dat het product geen significante toename veroorzaakt in het aantal mee-eters, microcysten, papels en puistjes. In plaats daarvan biedt het een lichte, niet-vette textuur die comfortabel aanvoelt op de huid en niet verstopt. Dit maakt het ideaal voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige of acne-gevoelige huid.

Een must-have deze zomer

Kortom, de vernieuwde Sun Ceutic 50+ van Dermaceutic biedt niet alleen een krachtige bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon en blauw licht, maar hydrateert ook intensief en voorkomt veroudering door droogte. Met zijn niet-comedogene formule is het een must-have voor iedereen die streeft naar een gezonde, stralende huid. Dus vergeet niet om Sun Ceutic 50+ toe te voegen aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine en geef je huid de bescherming en hydratatie die het verdient!

Liever even langskomen en persoonlijk advies krijgen over welke zonnebrand het meest geschikt is voor jou? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek, onze huidtherapeuten helpen je graag!
No items found.
No items found.
No items found.