Oksels laseren?

Wil jij je oksels nooit meer hoeven scheren? Door middel van laserontharing verdwijnen je haren, ingegroeide haren en puistjes in de oksels.

InleidingWerkwijzeTarievenVeelgestelde vragenGratis consult

Krijg een zelfverzekerd gevoel door laser ontharen

Nooit meer hoeven scheren, geen ingegroeide haren of ontstekingen meer en je geen zorgen meer hoeven maken of er haren zichtbaar zijn. Dat klinkt voor veel mannen en vrouwen als een droom. Het kost vaak veel tijd om de haren bij te houden en scheren of epileren kan veel huidirritatie veroorzaken. Bij mannen en vrouwen met huid- en haaraandoeningen kunnen de haren ingroeien en voor puistjes en pijnlijke ontstekingen zorgen. Dit kan een gevoel van onzekerheid en schaamte geven. Het is goed om te weten dat laser ontharen een uitkomst biedt en kan zorgen voor een gladde huid zonder oneffenheden en haren. Hoe fijn zou het zijn om je nooit meer zorgen te hoeven maken over de haren in je oksels?

De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle geven je persoonlijke begeleiding in een veilige en vertrouwde zorgomgeving. Er is ruim 15 jaar expertise op het gebied van laser ontharing van zowel het gezicht als lichaam. De huidtherapeuten zijn HBO geschoold, BIG-geregistreerd en werken met de meest nieuwe en geavanceerde lasertechnieken voor optimale en langdurige resultaten.

Hoe wij werken?

Geavanceerde lasertechnieken voor alle huiden

De huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle werken met de gouden standaard onder de ontharingslasers. Wat het ontharen bij Laserkliniek Zwolle uniek maakt is het aanbod aan verschillende dermatologische lasertoepassingen waarmee we alle huidtypen met donkere haren kunnen helpen. De Alexandrite laser is geschikt voor behandeling van de lichtere huidtypen en laser ontharen met de Nd:YAG laser maakt definitieve ontharing voor de donkere huid veilig. Deze lasers kunnen worden gemixt, waardoor niet alleen het pigment van de haarwortel wordt geabsorbeerd maar ook de haarvaatjes die de haarwortel van voeding voorzien. Laser ontharing is een uitkomst voor haren met een bruine tot zwarte kleur. Blonde, rode en grijze haren bevatten te weinig pigmentatie waardoor ze niet effectief kunnen worden behandeld. Gemiddeld zijn er 7 tot 10 behandelingen nodig waarna er wordt over gegaan naar een onderhoudsfase. Eén keer in de zoveel maanden wordt er nogmaals gelaserd om er voor te zorgen dat je geen omkijken meer hebt naar de haren.

Tijdens een eerste gratis en vrijblijvend consult maak je kennis met één van de huidtherapeuten. Zij zal jouw begeleiden van het eerste consult tot de laatste controle. Je bespreekt je ervaringen, klachten en wensen in een vertrouwd gesprek. Samen met de huidtherapeut wordt er een behandelplan opgesteld dat passend is bij jouw haren en hormonale achtergrond.

Stappenplan laser ontharen

We begeleiden je van het eerste laser ontharen consult tot de laatste controle.

stap 1

Gratis consult plannen

Last van ongewenste haargroei? Plan dan nu je gratis consult bij de huidtherapeut.

Gratis consult
stap 1
stap 2
stap 2

Consult met de huidtherapeut

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we je ervaringen, klachten en wensen. Samen met de huidtherapeut wordt er een behandelplan opgesteld om het haarprobleem te verhelpen.

stap 3

Behandeling door de huidtherapeut

Het behandelgebied wordt schoongemaakt, afgetekend en de haren worden geschoren. De haren vallen binnen één tot twee weken uit en na elke behandeling komt er minder beharing terug.

stap 3
stap 4
stap 4

Nazorg

Na de laserbehandeling koelen we de huid en verzorg je de huid met een verzachtende crème voor thuis.

Een duurzaam resultaat, al na één behandeling

‍Om de behandeling een goede start te geven worden de haren in de oksels vooraf geschoren en wordt het gebied afgetekend. De deodorant wordt verwijderd en hierna kan het laser ontharen beginnen. De lasers richten zich op het pigment in het haarzakje. Het licht van de laser verwarmt de haarzakjes zodanig dat deze beschadigd raken en uitvallen. Je voelt tijdens de behandeling kleine speldenprikken en een branderig gevoel op de plaatsen waar de haarzakjes zich bevinden. Een koude luchtstroom zorgt ervoor dat het gebied meteen gekoeld wordt waardoor de behandeling goed is vol te houden. De huid wordt nog extra nagekoeld en een nabehandelingcrème kalmeert de huid. Geen enkele dagelijkse activiteit staat je meer in de weg!

Na de behandeling vallen de haren binnen 1 a 2 weken uit. Dit zorgt ervoor dat je tussen elke behandeling even geen stoppels en haargroei hebt. Elke behandeling heeft meteen effect. De beschadigde haarzakjes hebben meer moeite met het laten groeien van de haren. Dit resulteert in minder haren, dunnere haren en de haren groeien wat langzamer. Een duurzaam effect waardoor je je al snel na de start van het traject minder met de haren bezig hoeft te zijn. De eerste stappen om je zelfverzekerdheid terug te winnen.

Plan een vrijblijvend consult

Laseren helpt bij huidaandoeningen met ingegroeide haren, puistjes en ontstekingen

Er zijn veel verschillende redenen waarom mannen en vrouwen starten met het laser ontharen van de oksels. Dit kan zijn vanuit cosmetisch oogpunt, bijvoorbeeld wanneer zij zich storen aan de normale beharing en zich niet meer willen scheren of epileren. Het kan ook zo zijn dat er een medische oorzaak ten grondslag ligt. We zien vaak dat gevoelige huiden last krijgen van huidirritatie krijgen na het scheren waardoor er rode bultjes en ingegroeide haren kunnen ontstaan. Hidradenitis suppurativa is een huidaandoening waarbij er ingegroeide haren, puistjes, gangen en ontstekingen in de liezen of schaamstreek ontstaan. Door de haarzakjes inactief te maken vormen ze geen haren meer en kunnen de haren niet meer ingroeien of voor ontstekingen zorgen. Laser ontharen helpt hen om het gevoel van zelfverzekerdheid weer terug te krijgen.

Overbeharing in de oksel
We houden het graag laagdrempelig

Daarom is bij Laserkliniek Zwolle - Huidtherapie het eerste consult altijd gratis en vrijblijvend. Plan direct jouw gratis consult via het formulier.

Of maak een afspraak →

Uw gratis consult

Vraagt u hier aan

Wij respecteren uw privacy
Dank je wel voor het invullen van het formulier!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Relevante blogs

Laser ontharen is populair onder vrouwen en mannen
Lees verder
Zo laseren wij een abces in de bilnaad
Lees verder
Overbeharing bij PCOS en hormonale veranderingen
Lees verder

Laserontharing producten

Tarieven per ontharingsbehandeling

Laserontharing

Gelaat

Bakkebaarden
105
Bovenlip
100
Bovenlip en kin
145
Bovenlip, kin en hals
160
Bovenlip, kin en wangen
160
Bovenlip, kin, wangen en bakkebaarden
180
Gezicht en hals
225
Gezicht geheel
200
Hals
140
Kaaklijn en hals
155
Kin
100
Nek
140
Oren
105
Wangen
145

Lichaam

Armen geheel
285
Benen totaal
495
Bikinilijn geheel incl. bilnaad
205
Bikinilijn klein
130
Bikinilijn medium
185
Billen geheel
185
Billen klein
105
Borst of buik (man)
200
Bovenarmen
190
Bovenbenen
285
Buik (vrouw)
100
Handen incl. vingers
105
Lichaam geheel
1100
Oksels
105
Onderarmen
190
Onderbenen
235
Schouders
250
Sinus pilonidalis
130
Tepelhof
100
Voeten incl. tenen
105

Elektrisch ontharen

Elektrisch Ontharen (30 minuten)
49.50

Combinatie kortingen

Combinatie: schouders en rug
van
525
voor
375
Combinatie: oksels, bikinilijn en onderbenen
van
460
voor
365
Combinatie: oksels en bikinilijn
van
235
voor
205
Combinatie: borst en buik
van
400
voor
365
Combinatie: oksels, bikinilijn en bovenbenen
van
520
voor
365
Combinatie: oksels, bikinilijn en benen
van
730
voor
605
Combinatie: oksels, bikinilijn, tepelhof en buikstreepje
van
435
voor
275

Voor en na laser ontharen

Waarom laser ontharen bij Laserkliniek Zwolle?

15 jaar ervaring
BIG geregistreerde huidtherapeuten, samenwerking met Dermatologisch Centrum ISALA
Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
Focussen en vertrouwen op kwaliteit
Plan een afspraak

Mijn huidverhaal

''Ik draag nu een volle, strakke baard zonder problemen en met trots.''

Mijn huidverhaal

“Wat ik zo lang voor iedereen heb lopen verbergen, durfde ik hier te laten zien.”

Mijn huidverhaal

“Door de verbeteringen aan die buitenkant, voel ik me aan de binnenkant ook stukken beter.”

Mijn huidverhaal

“Als je huid zoveel verbetert, doet dat echt wat met je. Ik durf nu zonder make-up de deur uit.”

Mijn huidverhaal

“Wat zie ik toch aan jouw huid, hoorde ik veel. Mensen zién de verbetering. Dat voelt zo goed!”

Mijn huidverhaal

“Bij de intake werd goed geluisterd, ik kreeg echt een advies dat paste bij mijn huid én bij mij.”

Mijn huidverhaal

“Mensen zien echt het verschil, dat is toch geweldig!”

Mijn huidverhaal

“Wat ik maar wil zeggen: schaam je niet, laat je helpen. Er zijn oplossingen!”

Mijn huidverhaal

''Ik kan er nu op rekenen dat mijn huid goed en glad is, dat geeft mij peace of mind en zelfvertrouwen.''

Mijn huidverhaal

''Ik wist dat ik kon uitkijken naar een gavere, betere huid.''

Veelgestelde vragen over laser ontharen

Wat is laser ontharen?

Bij lasertherapie is er sprake van een lichtbron waarbij een zuivere vorm van lichtenergie kan worden opgewekt. In een fractie van een seconde zendt de laser een grote hoeveelheid licht uit. Deze gaat door de oppervlakkige huid heen en kunnen worden geabsorbeerd door het pigment in de haar en in de haarwortel. Op basis van hitte wordt de haarfollikel zodanig beschadigd dat de haar niet meer terug kan groeien.


Wat is laser ontharen?

Bij lasertherapie is er sprake van een lichtbron waarbij een zuivere vorm van lichtenergie kan worden opgewekt. In een fractie van een seconde zendt de laser een grote hoeveelheid licht uit. Deze gaat door de oppervlakkige huid heen en kunnen worden geabsorbeerd door het pigment in de haar en in de haarwortel. Op basis van hitte wordt de haarfollikel zodanig beschadigd dat de haar niet meer terug kan groeien.

Voor wie is laser ontharen geschikt?

Laser ontharen is geschikt voor alle vormen van overbeharing, zoals hypertrichose, hirsutisme en storende overbeharing. Hiernaast zijn er medische indicaties waarbij laserontharen een uitkomst biedt. Voorbeelden zijn hidradenitis suppurativa, folliculitis barbae en een haarnestcyste. Ook wordt het ingezet tijdens de man naar vrouw en vrouw naar man transitie. Laserontharen is geschikt voor donkere haren. Zowel de lichte als de donkere huid kan veilig behandeld worden.

Voor wie is laser ontharen geschikt?

Laser ontharen is geschikt voor alle vormen van overbeharing, zoals hypertrichose, hirsutisme en storende overbeharing. Hiernaast zijn er medische indicaties waarbij laserontharen een uitkomst biedt. Voorbeelden zijn hidradenitis suppurativa, folliculitis barbae en een haarnestcyste. Ook wordt het ingezet tijdens de man naar vrouw en vrouw naar man transitie. Laserontharen is geschikt voor donkere haren. Zowel de lichte als de donkere huid kan veilig behandeld worden.

Hoeveel behandelingen zijn er bij laser ontharen nodig?

Er zijn gemiddeld 7 tot 10 behandelingen nodig met een interval van 4 tot 8 weken. Hierna kunnen er in sommige gevallen onderhoudsbehandelingen nodig zijn, bijvoorbeeld 1 of 2 keer per jaar. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is per persoon verschillend en hangt van meerdere factoren af.

Hoeveel behandelingen zijn er bij laser ontharen nodig?

Er zijn gemiddeld 7 tot 10 behandelingen nodig met een interval van 4 tot 8 weken. Hierna kunnen er in sommige gevallen onderhoudsbehandelingen nodig zijn, bijvoorbeeld 1 of 2 keer per jaar. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is per persoon verschillend en hangt van meerdere factoren af.

Waarom zijn er bij laser ontharen meerdere behandelingen nodig?

Haren groeien in een cyclus van gemiddeld 4 tot 8 weken. In deze tijd vallen haren vanzelf uit en groeien weer terug. Binnen deze cyclus kunnen haren in verschillende groeifasen verkeren, namelijk: actieve groeifase (anagene fase), rustfase (katagene fase) of uitstootfase (telogene fase). Alleen haar dat zich in de actieve groeifase bevindt, kan definitief worden verwijderd. Echter zijn niet alle haren tegelijk in deze groeifase. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.

Waarom zijn er bij laser ontharen meerdere behandelingen nodig?

Haren groeien in een cyclus van gemiddeld 4 tot 8 weken. In deze tijd vallen haren vanzelf uit en groeien weer terug. Binnen deze cyclus kunnen haren in verschillende groeifasen verkeren, namelijk: actieve groeifase (anagene fase), rustfase (katagene fase) of uitstootfase (telogene fase). Alleen haar dat zich in de actieve groeifase bevindt, kan definitief worden verwijderd. Echter zijn niet alle haren tegelijk in deze groeifase. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig.
Bekijk alle vragen
Voorkeuren

Deze website gebruikt standaard enkel functionele cookies om ons websiteverkeer te analyseren en uw cookie voorkeuren op te slaan. Meer informatie.

Accepteer alle cookies

Deze noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Altijd actief

Deze cookies geven derde partijen de mogelijkheid om je surfgedrag te volgen, data te verzamelen en gepersonaliseerde advertenties te tonen. Wie deze derde partijen zijn, kan je nalezen in ons cookiebeleid.

Deze cookies helpen ons om je beter te leren kennen zodat we de inhoud van de website beter kunnen afstemmen op je behoeften, interesses en voorkeuren.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.