Ana, 23 jaar

“Alweer zo’n twee jaar kom ik naar de Laserkliniek. Vanaf mijn zeventiende ben ik in transitie, inmiddels ben ik 23 en voel ik me helemaal wie ik echt ben. Toch wil ik mijn huid blijven verbeteren en onderhouden, dat is ook nodig. Ik kom naar de Laserkliniek voor laserontharing van mijn kaaklijn; mijn huid heeft op dat vlak nog een beetje extra aandacht nodig. Laser is daarvoor een goede en eigenlijk best zachte oplossing.”

“Ik ben eerder bij andere klinieken geweest, daar waren de behandelingen meer cosmetisch. Hier bij de Laserkliniek gaat het allemaal een stap verder; het is echt meer gericht op diepere en langdurige verbetering; en het is hier professioneler, echt zorg voor de huid. Fijn is ook dat ze mij op weg helpen in het zorgsysteem, bijvoorbeeld met vergoedingen van mijn zorgverzekeraar. Ze denken ook op dat vlak mee, dat maakt een groot verschil voor mij.

“De huidtherapeuten zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent. Ik denk dat daardoor ook de behandeling beter wordt.”

Wat ik ook heel prettig vind, is om steeds dezelfde, vriendelijke gezichten te zien. Als iemand anders aan je huid komt is dat natuurlijk best intiem, dus dan is het fijn als je in een vertrouwde omgeving bent met mensen bij wie je je goed en op je gemak voelt. Daar houden ze echt rekening mee. De benadering is heel persoonlijk, de huidtherapeuten zijn ook nog eens oprecht geïnteresseerd in wie je bent. Ik denk dat daarmee de behandeling ook meer op maat én beter wordt.

Wil je een goed resultaat dan heb je natuurlijk gewoon een aantal behandelingen nodig; ik heb er zo’n twaalf gehad. Nu kom ik hier af en toe nog, zo’n beetje om het halfjaar. Inmiddels is scheren nog amper nodig. Ik kan er nu op rekenen dat mijn huid goed en glad is, dat geeft mij peace of mind en zelfvertrouwen. En uiteindelijk is dat waar het om gaat, daarvoor ga je naar de Laserkliniek.”

No items found.
No items found.
No items found.