Deze maand kerstcadeautjes onder de boom voor onze cliënten

Het einde van het jaar komt alweer dichterbij. Tijdens deze feestelijke periode van het jaar is het belangrijk om dankbaarheid te tonen. Daarom liggen er kerstcadeautjes onder de boom.

Kerst is een tijd van geven, liefde en dankbaarheid.

Daarom willen wij dit jaar extra onze waardering uitdragen door de komende weken na de behandelingen kerstcadeautjes uit te delen. We zijn ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit gedurende het afgelopen jaar. Voornamelijk de verbouwing zorgde nogal eens voor lawaai en overlast in de behandelkamers. Het is prachtig geworden! Deze kerstperiode willen we aangrijpen om onze dankbaarheid te tonen.

De koffie staat klaar! 

Mocht u het nog niet hebben kunnen aanschouwen, breng gerust eens een bezoek aan de vernieuwde kliniek en ontvang een heerlijke kop koffie. Of overweegt u nog altijd die ene behandeling? Laat het nieuwe jaar de mogelijkheid bieden om dit aan te pakken.

Dank voor uw steun.

Wij laten u graag weten hoezeer we uw steun waarderen. We hopen dat deze kleine attenties zullen bijdragen aan de feestvreugde en warmte van het seizoen.

We wensen jullie allemaal fijne feestdagen vol vreugde, liefde en geluk.

Namens het hele team van Laserkliniek Zwolle een warme groet en bedankt voor dit pracht jaar. Laten we proosten op een schitterend nieuwjaar. We wensen iedereen fijne feestdagen en een stralend 2024!
Team Laserkliniek Zwolle wenst u fijne feestdagen! 
No items found.
No items found.
No items found.