Zoals tijdens de persconferentie aangegeven, blijven de medische contactberoepen, waaronder de huidtherapeuten, toegankelijk om zorg beschikbaar te houden.

Na de persconferentie van afgelopen zaterdagavond is Nederland met ingang van zondag 19 december in lockdown. Zoals tijdens de persconferentie aangegeven, blijven de medische contactberoepen, waaronder de huidtherapeuten, toegankelijk om zorg beschikbaar te houden.

Uiteraard blijft de gezondheidscheck voor de behandeling en het stappenplan voor de paramedische zorg noodzakelijk om toe te passen. Dit betekent dat wij zoals u al van ons gewend bent alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen en uitvragen of er zich klachten voordoen. Heeft u Corona gerelateerde klachten annuleer dan de afspraak. Zou u zo vriendelijk willen zijn eraan te denken de gezondheidscheck die u van ons op uw emailadres krijgt toegestuurd online in te vullen.

U bent de komende periode van harte welkom op uw afspraak. Mochten zich veranderingen voordoen of er komt een andere berichtgeving vanuit het VWS dan zullen we u hierover informeren.

Tot ziens bij Laserkliniek Zwolle.

Met vriendelijke groet,

Het team.

No items found.
No items found.
No items found.