Zoals tijdens de persconferentie aangegeven, blijven de medische contactberoepen, waaronder de huidtherapeuten, toegankelijk om zorg beschikbaar te houden.

Na de persconferentie van afgelopen zaterdagavond is Nederland met ingang van zondag 19 december in lockdown. Zoals tijdens de persconferentie aangegeven, blijven de medische contactberoepen, waaronder de huidtherapeuten, toegankelijk om zorg beschikbaar te houden.

Uiteraard blijft de gezondheidscheck voor de behandeling en het stappenplan voor de paramedische zorg noodzakelijk om toe te passen. Dit betekent dat wij zoals u al van ons gewend bent alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen en uitvragen of er zich klachten voordoen. Heeft u Corona gerelateerde klachten annuleer dan de afspraak. Zou u zo vriendelijk willen zijn eraan te denken de gezondheidscheck die u van ons op uw emailadres krijgt toegestuurd online in te vullen.

U bent de komende periode van harte welkom op uw afspraak. Mochten zich veranderingen voordoen of er komt een andere berichtgeving vanuit het VWS dan zullen we u hierover informeren.

Tot ziens bij Laserkliniek Zwolle.

Met vriendelijke groet,

Het team.

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
19.12.21

Meer blogs over

De kliniek

Bekijk alles
Wij gaan verbouwen!

Liefde voor de huid, hart voor mensen, passie voor ondernemen. Waar komt zoveel drive en passie toch vandaan? Het vuur brandt inmiddels bijna 15 jaar. Bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek spraken we in ons magazine al over onze toekomstdromen; één omvangrijke specialistische huidkliniek met een laser academie. Deze wens gaat nu eindelijk na lang wikken en wegen, locaties bekijken toch echt in vervulling. Het leukste nieuws is: we blijven op onze eigen vertrouwde plek. We breiden per 1 februari 2023 onze kliniek aan de Wilhelminasingel uit naar 4 compleet vernieuwde verdiepingen met 7 behandelkamers, een huidshop (shop in de kliniek en in een online omgeving), een vernieuwde huidblog met alles over de huid, een trainingsruimte en opleidingsplek voor huidtherapeuten en geïnteresseerde artsen die zich meer willen verdiepen in huidtherapie en lasers, maar bovenal een plek waar onze hoge service en persoonlijke aandacht nog meer onder de aandacht worden gebracht. Een vernieuwd jasje met letterlijk meer ruimte is nodig om aan onze missie en visie te kunnen voldoen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze cliënten. Daar is de uitbreiding juist om te doen. We gunnen het iedereen om in een vertrouwde omgeving met een beleving behandeld te worden. De binnen huis architecten Judith Funcke en Lisette Koekoek van Studio Funck en Koek hebben aan alles gedacht. Vooral om de zintuigen te prikkelen (horen, zien, voelen en ruiken). Wordt je al nieuwsgierig? Onlangs maakten we weer mooie huidverhalen met tien van onze cliënten. Het gaat tenslotte over veel meer dan de behandeling bieden. Het gaat om de mens en om écht verschil maken in iemands leven. Daarmee denken wij al 15 jaar het verschil te maken. In mei 2023 bestaan we 15 jaar. De kliniek in een compleet vernieuwd jasje is dan écht wel de kers op de taart.

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.