Altijd al een vraag willen stellen in een vrijblijvend consult met een huidtherapeut? Pak dan nu je kans!

Ook in de week van de huidtherapie ben je welkom voor een consultgesprek, adviesgesprek, huidanalyse of behandelplan op maat. Deze week krijg je er zelfs nog een leuk extraatje bij!

Huidscan tijdens het consult

Wanneer je bij Laserkliniek Zwolle in behandeling wenst te komen, is een eerste vrijblijvend consultgesprek verplicht. Tijdens dit gesprek is er alle ruimte om je vragen te stellen aan de huidtherapeut en zal zij met jou een behandelplan op maat maken. Een gratis en vrijblijvend huidadvies vinden wij vanzelfsprekend. Wij houden het graag laagdrempelig!

Tijdens het consultgesprek wordt er een huidscan gemaakt met de Observ. Dit is een apparaat waarmee wij de conditie van de huid kunnen bekijken. Op een uitgebreide manier kunnen wij zo de huid goed analyseren. Het apparaat maakt met verschillende lichtmodi een aantal foto's van je huid en analyseert zo een zestal huidkenmerken:

  • Pigmentschade
  • Hoeveelheid talg
  • Vaatstructuren
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vochtgehalte
  • Elasticiteit

Door je huid te scannen met de huidscan krijgen wij een schat aan informatie over de huid. Dit zorgt ervoor dat wij een persoonlijk huidadvies kunnen geven met een passend behandelplan.

Huidtherapeut Laura doet de huidscan met de Observ.

Goodiebags

In de week van de huidtherapie staat verbinding centraal. En wij voelen ons verbonden met onze cliënten. Meestal zijn jullie degenen die met een 'dankjewel en tot ziens' onze kliniek verlaten. Een dankjewel is zo waardevol voor ons! En ook genieten wij van alle leuke en goede gesprekken die we met onze cliënten mogen voeren tijdens de behandelingen. Daarom is het nu onze beurt en willen wij jullie bedanken.

Tijdens de week van de huidtherapie ontvang je een leuke goodiebag*, gevuld met mini's van één van onze favoriete merken Louis Widmer.

*Zolang de voorraad strekt.

Goodiebag* van Laserkliniek Zwolle

Altijd al een keer je huid van binnen willen bekijken? Vraag dan in de week van de huidtherapie (3okt-7okt) een gratis consult aan met een gratis huidanalyse en vraag de huidtherapeut naar de juiste huidverzorging afgestemd op jouw huidtype en huidconditie.

Bel voor een afspraak: 038 - 421 3532 of stuur een e-mail naar info@laserkliniekzwolle.nl ook kunt u het gratis consult formulier invullen.

Tot ziens tijdens de Week van de Huidtherapie

No items found.
No items found.
No items found.