Welkom, Sharon en Mascha!

Het team van Laserkliniek Zwolle blijft groeien. Zo starten er in de zomermaanden twee nieuwe medewerkers. Sharon, onze nieuwe huidtherapeut samen met Mascha, onze nieuwe officemanager. Welkom!

In deze blog stellen Sharon en Mascha zich graag aan je voor.

Sharon, huidtherapeut

‘Mijn naam is Sharon ten Hove. Ik ben in april afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Gedurende het laatste jaar van de studie huidtherapie heb ik de mogelijkheid gekregen om een eindstage te lopen. Deze stage heb ik vervuld binnen de Laserkliniek.

Door het leuke, zeer ervaren team en het uitgebreide aanbod aan behandelmogelijkheden werd ik zeer enthousiast om hier aan de slag te gaan. Gelukkig was dit enthousiasme wederzijds!

Binnen het huidtherapetische werkveld haal ik energie uit een open manier van communiceren, het schetsen van een reëel verwachtingspatroon en samen met de cliënt streven naar een gewenst resultaat. Ik vind het prettig als de cliënt tevreden en zelfverzekerd de kliniek verlaat.

Een eigen cliëntenkring opbouwen en vertrouwen winnen bij mijn nieuwe cliënten is iets waar ik naar streef. Ik verheug me op een prettige samenwerking met mooie eindresultaten en zeer tevreden cliënten. Hopelijk tot snel in de kliniek!’

Huidtherapeut Sharon

Mascha, officemanager

‘Mijn naam is Mascha van den Belt. Jaren geleden ben ik voor een behandeling bij de Laserkliniek Zwolle terechtgekomen. Bij binnenkomst merkte ik direct dat overal aandacht aan is besteed. Iedereen is enthousiast en oprecht geïnteresseerd. Dit is lang niet overal meer zo vanzelfsprekend. Een tijdje geleden, tijdens een intake met één van de eigenaresses Michelle, ben ik in gesprek geraakt over mijn werk en mijn wens om ooit eens een carrièreswitch te maken. Zo is het balletje gaan rollen.

De diversiteit van het vak officemanager spreekt me erg aan. Naast het vak vind ik de combinatie met de Laserkliniek ook nog eens erg leuk. De rol van de gastvrouw in combinatie met de administratieve taken heeft altijd al mijn interesse gehad.

Ik begin 22 augustus met veel enthousiasme als officemanager in de Laserkliniek. Als eerste aanspreekpunt wil ik graag iets extra’s betekenen voor de klanten en ze bij binnenkomst net zo’n fijn gevoel geven als ik zelf altijd heb ervaren.’

Office manager Mascha
No items found.
No items found.
No items found.