Welkom, Elyne!

Misschien ben je Elyne al wel tegen gekomen in de kliniek. Sinds kort versterkt ze ons team als huidtherapeut. In deze blog stellen we Elyne graag aan je voor!

Terug van weggeweest

In 2020 was Elyne met enige regelmaat in onze behandelkamers te vinden tijdens haar opleiding in onze Laser Academie. Na een paar jaar elders te hebben gewerkt is Elyne terug van weggeweest. Het liet Elyne niet los, haar leerzame en vooral gezellig tijd binnen onze laserkliniek tijdens haar opleiding. De combinatie van huidbehandelingen, lasertherapie en de persoonlijke sfeer maakt dat Elyne heeft gesolliciteerd. Wij ontvangen haar met open armen! 

Door mijn goede ervaring tijdens mijn stageperiode wist ik dat ik bij de Laserkliniek in Zwolle zou willen werken.

"Het is een kliniek is die mooie behandelingen aanbied, professioneel samenwerkt en een gezellig team is. Dit sprak mij erg aan om hier aan de slag te gaan als huidtherapeut!, aldus Elyne.

Elyne, huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle

Huidtherapie, een vak met passie

Het vak huidtherapie is echt mijn passie. Ik kijk uit naar het werken bij Laserkliniek Zwolle. Ik help cliënten graag met het behandelen van diverse huidproblemen. Tot snel!''

Ik haal veel energie uit cliënten weer zelfverzekerd laten voelen over hun huid en weer te laten stralen. Samen een behandeltraject aan gaan, vind ik iets heel moois!

Kent u Elyne nog en wilt u graag een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Bel of mail ons.

No items found.
No items found.
No items found.

Meer blogs over

Huidprofessionals

Bekijk alles