Laat je huid stralen tijdens de zomer!

Het is alweer bijna zomer! Tijd om je huid te verwennen met een mooie zomerglow. Deze combibehandelingen met peelingen, microneedling en LED-therapie versterken je huid tegen zonneschade en laten je huid stralen. Perfect om je opgebouwde resultaten tijdens de zomer te behouden.

Je huid beschermen tegen het huidverouderingsproces

Zomers een gevoelige huid?

De warmte van de zon, zeezout, strand en airco kunnen ervoor zorgen dat je huid extra droog en gevoelig is tijdens de zomer. Het is verstandig om je huid een zogeheten "summer boost te geven".

Smeren, behandelen en beschermen

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de huid tijdens de zomer goed te beschermen. Zonnestraling versnelt immers het huidverouderingsproces. Het zorgt voor roodheid, fijne lijntjes, rimpels en een slapper wordende huid. Pigmentvlekken ontstaan of verkleuren weer donkerder waardoor de huid wat minder egaal oogt. Ja eerst wel natuurlijk, want dat heerlijke kleurtje in je gezicht doet wonderen. Vanaf september, oktober wordt de huid lichter en vallen alle ongewenste accenten weer meer op. Des te belangrijker om je huid tijdens de zomer goed te verzorgen en te laten versterken. Consistentie is namelijk de sleutel tot een mooie huid!

Glow on Skinbooster, vier summer facials deze zomer.

Glow on Skinbooster

Onze huidtherapeuten hebben deze zomer vier summer facials, voor elke huid wat wils!

1. Reveal & protect facial

Doel van deze behandeling is het stabiliseren van pigmentvlekken tijdens de zomer. Tijdens deze behandeling wordt de huid met een driestapsreiniging grondig gereinigd. Hierbij gebruiken we in de zomer laag percentage glycolzuren. We combineren 2 soorten voorbereidende peelingen afgestemd op jouw huidtype en indicatie van het huidprobleem. Dan gebruiken we in dezelfde behandeling een hoog percentage aan Vitamine C of Tranexamine zuren die zorgen dat pigmentvlekken worden gestabiliseerd. De combinatie met microneedling zorgt voor een verbeterde hydratatie van de huid en een verbeterde opname van de vitamine C. De laatste stap is het aanbrengen van de chrono's, dit zijn diverse werkstoffen die worden aangebracht en na een aantal uren thuis mogen worden afgespoeld. Het resultaat is een Glow facial.

Thuisadvies bij deze behandeling bestaat uit de volgende producten:

1) Reinigen met de Advanced Cleanser en Foamer 5.

2) Stimuleren in de nacht met een Light Ceutic afgewisseld met de Radiance om de nacht.

3) De huid beschermen tegen zonneschade en pigmentvlekken met de C25 voor overdag gecombineerd met een Sun Ceutic.

4) Bij een gevoeligheid voor meer grillige pigmentvlekken zoals melasma gebruik je de zomer door tranexaminezuren.

5) Tot slot: vergeet niet te hydrateren!

2. Reset facial

Doel van deze behandeling is een summer boost voor de droge een gevoelige huid. Ook deze huidverbeterende behandeling start met een driestapsreiniging met lage percentages glycolzuur, zink en niacinamide. Er worden peelingen gebruikt op basis van gluconolactone. Dit is een PHA, een zuur dat geschikt is om mild te peelen. Een minder bekende dan de AHA's en de BHA's, maar zeker sterk in opmars door zijn mild exfoliërende werking zodat de huid verbetert egaliseert en hydrateert. Zeer geschikt voor het versterken van de huidbarrière. Wij zijn er heel blij mee omdat we nu ook de zeer gevoelige huiden kunnen behandelen met peelingen. Na de peelingen gebruiken we een sterk hyaluronzuur die we door middel van microneedling (CIT, Collagen Induction Therapy) op de huid aanbrengen. We maken daarbij roterende oppervlakkige bewegingen die de huiddoorbloeding stimuleert. Tot slot brengen we diverse serums aan, wat we versterken met de LED therapie. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. De reset facial is geschikt voor de gevoelige en droge huiden zoals een schilferende huid, rosacea, acne gevoelige huid en de huid met fijne lijntjes.

3. Detox facial

Doel van deze behandeling is het bevorderen van het regeneratie proces van de huid en herstel van de huid. Het is een behandeling vol met anti-oxidanten. Waarom zijn anti- oxidanten in je Skinroutine tijdens de zomer zo belangrijk? Anti- oxidanten gaan alle " bad guys" te lijf. De vrije radicalen zoals vervuiling, schadelijke UV stralen zorgen voor een verminderde vochtbalans, rimpels, pigmentvlekken, rode vlekken en couperose. Een boost aan anti oxidanten zorgt voor een verbeterde huid die gladder, egaler en verzorgder is. Het matte en grauwe teintje maakt plaats voor een stralende frisse huid. In deze behandeling gebruiken we pompoen extracten die de dode huidcellen verweken waardoor glycolzuur en melkzuur beter worden opgenomen door de huid. Een pumpkin peeling bevat een cocktail van retinol, vitamine C, vitamine E en salicylzuur die de huid egaliseren. Fijne lijntje verminderen en we gaan zonneschade tegen. Ook zorgt het voor verfrissing van de poriën. Deze raken in de zomer sneller verstopt. Ook in deze facial gebruiken we flink wat hyaluronzuur met microneedling en LED. Anders dan in de reset facial gebruiken we in deze behandeling een collageen masker. In combinatie met het Renophase Nativ Sérum voor thuis is het de perfecte manier om je huid te ontgiften. Je huid zal gaan stralen.

4. Renewlift facial

Tot slot hebben we nog een fijne liftende behandeling. Deze behandeling start ook wederom met een driestapsreiniging op basis van ureum, zink en glycolzuur. Hierbij gebruiken we de glow peel op basis van 40% glycolzuur en 10% melkzuur of bij de meer gevoelige huid en de pigmentgevoelige huid de combinatie van gluconolactone met amandelzuur. Ook in deze behandeling vervolgen we de facial met het needlen van hyaluronzuur of retinol. Dit zijn serums die de structuur en vochtbalans sterk verbeteren. Het liftende effect, waarbij je, je moet voorstellen dat je huid voller aanvoelt komt door de Diosgenine. Ons gezicht voert elke dag meer dan 15.000 microsamentrekkingen uit. Hierdoor vormen uitdrukkingslijnen die langzaam veranderen in rimpels. Om deze lijnen en rimpels minder te maken bevat het serum Detox en het Skinrelax filler die we in de behandeling gebruiken het hoofdingrediënt diosgenine, wat voor een instant liftend effect zorgt met meer volume.

Sterk hyaluronzuur voor de Glow on Skinbooster

Last van pigmentvlekken?

Als je last hebt van pigmentvlekken herken je vast dat ze in de zomer donkerder verkleuren. Sproetjes ontstaan, ouderdomsvlekken kleuren donkerder en melasma, ofwel zwangerschapsmasker in de volksmond genoemd, vlamt op. Dat is erg jammer wanneer je net een mooi resultaat hebt opgebouwd met behandelingen of producten. Smeren met een vitamine C serum en een goede zonnebrandcrème en de zon zoveel mogelijk vermijden is enorm belangrijk.

Heb jij hier last van? Dan is de ‘Glow facial’ ofwel de ‘Reveal & protect facial’ echt wat voor jou!  
C25 en Sun Ceutic, de gouden combi voor de zomermaanden.

Vitamine C en een SPF 50 in je dagelijkse Skinroutine

Maar waar dient vitamine C nou voor? Het zuur in vitamine C zorgt voor een versnelde celdeling van de huid. Er vindt een afschilfering van de bovenste huidlaag plaats, waardoor pigmentvlekken verminderen. Hiernaast zorgt vitamine C ervoor dat je huidstructuur verfijnt, de huid gehydrateerd wordt en je een mooie glow krijgt. Vitamine C is één van de krachtigste anti-oxidanten die vrije radicalen, kleine en agressieve deeltjes die schade aan het weefsel en cellen kunnen brengen, tegen gaan. Op deze manier wordt je huid van binnenuit beschermt tegen de schadelijke gevolgen van UV-schade. Erg mooi om zonneschade, pigmentvlekken en melasma tegen te gaan en je behaalde resultaten te behouden tijdens de zomer!

LED-therapie

Zomeraanbieding Glow on Skinbooster

Ben je benieuwd of één van onze summer facials wat voor jouw huid is? Plan een gratis en vrijblijvend consult met huidscan bij één van onze huidtherapeuten.

No items found.
No items found.
No items found.