Ontdek onze zomerbehandelingen en verwen je huid met een zomerse glow

De zomer staat weer voor de deur! Tijd om de huid te verwennen met een mooie zomerglow. Deze combinatiebehandelingen met peelingen, microneedling en LED-therapie versterken je huid van binnenuit tegen zonneschade en laten je huid stralen.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de huid tijdens de zomer goed te beschermen. Zonnestraling versnelt immers het huidverouderingsproces. Het zorgt voor roodheid, fijne lijntjes, rimpels en de huid wordt slapper. Pigmentvlekken ontstaan of verkleuren donkerder. In eerste instantie vallen de donkere vlekken niet zo op omdat je een mooi bruin kleurtje hebt, maar na de zomer vallen alle ongewenste accenten meer op. Des te belangrijker om je huid tijdens de zomer goed te verzorgen en te versterken. We hebben vier verschillende summer facials, voor elke huid wat wils!

Reveal & protect facial

Krachtige vitamine C boost voor een egale huid

Als je last hebt van pigmentvlekken herken je vast dat ze in de zomer donkerder verkleuren. Sproetjes ontstaan, ouderdomsvlekken kleuren donkerder en melasma vlamt op. Heb jij hier last van? Dan is de ‘Glow facial’ en de ‘Reveal & protect facial’ echt wat voor jou!  Onze Glow facial is een behandeling waarbij een hoge concentratie vitamine C of tranexamine in de huid wordt gebracht middels microneedling. Microneedling creëert duizenden minuscule microkanaaltjes in de huid, door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen. Zo wordt het vitamine C tot wel 80% beter in de huid opgenomen!

Vitamine C is een krachtig anti-oxidant dat de huid van binnenuit beschermt tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling. Het zorgt voor een versnelde celdeling waardoor pigmentvlekken vervagen en de huid een egalere teint krijgt. Naast de werking op pigmentvlekken zorgt het ervoor dat je huidstructuur verfijnt, de huid gehydrateerd raakt en je een mooie, zomerse glow krijgt. De behandeling heet niet voor niets de glow facial!

Vitamine C is essentieel voor een egalere teint

Reset facial

‘Summer boost’ voor de gevoelige en droge huid

Heb jij in de zomer vaak last van een droge, gevoelige huid die rood is en trekkerig aanvoelt? De warmte van de zon, zeezout, strand en airco kunnen er voor zorgen dat je huid extra droog en gevoelig is tijdens de zomer. Speciaal om je huid een summer boost te geven hebben we de ‘Reset facial’. Onze Reset facial is een behandeling waarbij een hoge concentratie hyaluronzuur in de huid gebracht wordt middels microneedling. Hyaluronzuur is een klein molecuul dat diep in de huid terecht komt en wel tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water aan zich kan binden. Dit zorgt voor een diepe hydratatie waardoor de huid weer vol aanvoelt en schilfertjes en droogtelijntjes verdwijnen. Van te voren worden verschillende peelingen aangebracht die de dode huidcellen laten vernieuwen waardoor de huid zacht wordt en de hyaluronzuur extra goed in de huid door kan dringen. Na de microneedling helpt LED-therapie om de huid te herstellen en kalmeren. Een echte must voor de droge en gevoelige huiden om te stralen tijdens de zomer!

Detox facial

Anti-oxidanten boost om de huid te herstellen

Zoals de naam al zegt is de ‘Detox facial’ is een behandeling om de huid te ontgiften en herstellen tijdens de zomer. Bij deze behandeling gebruiken we onze nieuwe Pumpkin peel die er speciaal is voor de gevoelige huiden die rood zijn en droog aanvoelen. Het bevat een cocktail van retinol, vitamine C, vitamine E en salicylzuur die de huid egaliseren, fijne lijntje verminderen en zonneschade tegen gaan. Na de peeling wordt een hoge concentratie hyaluronzuur in de huid gebracht middels microneedling. Zoals we net al hebben vertelt geeft dit de huid een diepe hydratatie dat resulteert in een mooie en volle huid met een gezonde doorbloeding. Perfect voor de vochtarme huiden! In combinatie met het Renophase Nativ Sérum voor thuis is het de perfecte manier om je huid te ontgiften.

Renewlift facial

Onmiddellijk liftend effect op fijne lijntjes

Voor de huiden met beginnende huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpeltjes is dit een fijne en liftende behandeling. De hersteltijd is niet intensief en er is een onmiddellijk effect op de huidstructuur. Ons gezicht voert elke dag meer dan 15.000 microsamentrekkingen uit. Hierdoor vormen er uitdrukkingslijnen die langzaam veranderen in rimpels. Om deze lijnen en rimpels te verminderen zetten we de ingrediënten retinol en diosgenine in. Deze ingrediënten verbeteren de structuur en vochtbalans van de huid, waardoor ook droogtelijntjes minder zichtbaar worden. Na de peelingen, die ook pigmentvlekjes tegengaan, wordt er een retinol serum met microneedling dieper de huid in gebracht. Naast een huidverbeterend effect op de lange termijn, zie je al meteen een liftend effect met meer volume in de huid.

Ontdek een onmiddellijk liftend effect!

Ben je benieuwd of deze zomerbehandeling wat voor jou is? Plan een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.

No items found.
No items found.
No items found.