Joey, 30 jaar

“Ik moest echt goed zoeken naar een kliniek waar de donkere huid specifiek wordt genoemd op de website. Laat staan dat ze er ook echt ervaring mee hebben. Toen ik de foto’s en verhalen op de website van Laserkliniek Zwolle zag, wist ik dat ik daar moest zijn. Ik reis er nu speciaal voor van Amsterdam naar Zwolle. En dat doe ik graag, want ze weten echt wat de donkere huid nodig heeft. En het voelt goed hier.”

''Ik liep al acht jaar rond met de pijn en overlast van de ingegroeide baardharen, en toch heb ik wel eerst goed nagedacht voordat ik écht de stap zette naar de Laserkliniek. Na twee jaar twijfelen ging ik er gewoon voor – de pijn werd gewoon té erg. Na de intake was alle twijfel weg. We hebben samen een plan opgesteld, daarmee wist ik precies wat we gingen doen.''

''Ik zeg nu dus ook tegen mensen die twijfelen: doe het! Wacht niet langer, ga ervoor!''

''Na twee behandelingen merkte ik al behoorlijk verschil, de pijn werd minder, de huid begon rustiger te worden. Inmiddels heb ik zo’n tien behandelingen gehad en heb ik gewoon echt geen last meer. De baardstreek in de hals is schoon en vrij van wondjes en plekjes. Echt een groot verschil. Ik draag nu een volle, strakke baard zonder problemen en met trots. Ik zeg nu tegen mensen die twijfelen: Doe het! Wacht niet langer, ga ervoor!”

No items found.
No items found.
No items found.