Nieuwe wachtkamer, 4e behandelkamer en een mooie werk- en relax plek voor onze huidtherapeuten in het souterrain

Het team van Laserkliniek Zwolle groeit gestaag! De huidtherapeuten merken dat de vraag in Zwolle naar hulp bij diverse huidproblemen blijft toenemen. Maar niet alleen in Zwolle. Ongeveer twee miljoen Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Mensen uit heel Nederland bezoeken onze kliniek. We streven ernaar de beste Laserkliniek van Nederland te worden. Durven, dromen doen....

Na lang dromen zijn wij sinds vorige week gestart met verbouwen

Na lang dromen zijn wij sinds vorige week gestart met verbouwen
Na lang dromen zijn wij sinds vorige week gestart met verbouwen

Nu we toch met Corona moeten leren leven en op de werkvloer zoveel mogelijk de 1,5 meter moeten bewaken hebben huidtherapeuten en eigenaren Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal besloten in een razend tempo de verbouwingsplannen vorm te geven. Michelle en Anouk behandelen al ruim 12 jaar mensen met huidklachten. We hebben ons team dan ook meerdere malen uitgebreid om laagdrempelige zorg en korte wachttijden te kunnen blijven hanteren!  Voor de Corona uitbrak in Nederland groeide de kliniek in Zwolle gestaag. Het team heeft zich onlangs wederom uitgebreid met een extra huidtherapeut en office manager en merken dat de vraag naar laagdrempelige huidzorg in behoorlijke mate toeneemt. We hebben dan ook een vierde behandelkamer nodig om flexibel te blijven aan de planning. Ondanks de verbouwing zijn wij gewoon bereikbaar en geopend voor behandelingen en consulten. Wellicht zijn tekenen van verbouwing nog even merkbaar in de kliniek de komende weken. We verwachten binnen 2 weken zoveel mogelijk te hebben opgeleverd. De vierde behandelkamer verwachten wij in de zomer in gebruik te zullen nemen. We houden 1,5 meter afstand en plannen voldoende tijd in voor iedereen.

Wat doet een huidtherapeut?

Wat doet een huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle
Wat doet een huidtherapeut bij Laserkliniek Zwolle?

De huidtherapeut kan routinematig laagdrempelig complexe huidzorg leveren. Het is eerstelijns zorg wat wil zeggen dat tussenkomst van een arts niet direct noodzakelijk is en je dus zonder verwijzing bij de kliniek terecht kan. In bepaalde gevallen is afstemming met huisarts of specialist wel nodig bijvoorbeeld wanneer voorschrijven van medicatie gewenst is of dat nadere diagnose noodzakelijk is bij verdenking op kwaadaardigheden. Dat zal in het eerste consult bekeken worden. Dit eerste adviesgesprek is altijd kosteloos!

Voor welke hulpvragen en behandelingen kan men terecht?

Voor welke hulpvragen en behandelingen kan men terecht?
Voor welke hulpvragen en behandelingen kan men terecht?

Indicaties die de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle het meeste zien hebben altijd te maken met problemen van huid, haar of nagels. Denk daarbij o.a. aan: acne, acnelittekens, beenvaatjes, couperose & rosacea, overbeharingsproblemen, pigmentvlekken en huidveroudering. Dit zijn enkele voorbeelden van huidaandoeningen die de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle aanpakken.

We blijven innoveren

Michelle Janssen we blijven innoveren bij Laserkliniek Zwolle
Michelle Janssen we blijven innoveren bij Laserkliniek Zwolle

De wachtruimte zoals u die bij ons gewend was maakt nu gedeelde plaats voor behandelruimte nr. 4. In deze ruimte zal straks ons behandelaanbod nog meer worden uitgebreid. We hopen spoedig deze ruimte in gebruik te kunnen nemen om u nog sneller van dienst te kunnen zijn. Daar hoort natuurlijk ook de investering in nieuwe lasers bij. Een laserkliniek wil per slot van rekening up to date blijven en de beste technieken in huis hebben. Hier heeft ons team enorm veel zin in! Daarnaast lanceren we dit jaar nog een compleet vernieuwde website die zo wordt ingedeeld dat voor ieder wat wils in huis is. Er zijn namelijk mensen die exact weten welke zorg ze nodig hebben en willen direct een afspraak, er zijn ook mensen die zich graag ruim willen oriënteren. Voor beiden doelgroepen faciliteren we graag om u laagdrempelig van dienst te zijn.

Voor onze huidtherapeuten maken we in het souterrain (heel vroeger een oude bankkluis) een heerlijke werk- en relax plek. En biedt deze ruimte ook mogelijkheden voor het opleiden van studenten huidtherapie. Dit jaar zullen wij onze laserkliniek academie meer invulling gaan geven. Vierdejaars studenten kunnen straks een uitgebreide laser stage doen van 20 weken waarbij er een fijne samenwerking is met de Hogescholen. De huidige stage op maat die wij al jaren bieden zullen we uitbreiden met extra verdieping in lasers.

Ook komt er een kantoor wat als werkplek gaat dienen voor Michelle en Anouk. Zij zullen de komende jaren iets minder in de behandelkamers te vinden zijn en zullen zich naast hun eigen spreekuren meer gaan inzetten in het management en opleiden van onze huidtherapeuten.

Tot slot investeren we dit jaar voor ons team in coaching op de werkvloer. Hoe groter het team des te belangrijker het is dat de neuzen dezelfde richting aangeven. Afgelopen woensdag hadden wij onze eerste teamsessie bij Poppe Coaching in de natuur.

Het team van deskundige huidtherapeuten staat weer als vanouds voor u klaar en viert in oktober haar 12,5 jarig bestaan

Verder hopen we in oktober nog altijd ons eerste magazine te lanceren, een speciale feestelijke uitgave voor het 12,5 jarig jubileum van de de kliniek in Zwolle waar onze eigen klanten hun verhaal zullen delen en de ervaringen met onze dienstverlening. Wij zijn zeer dankbaar voor alle fijne contacten die wij hebben opgebouwd in de afgelopen jaren met onze klanten en dat sommige zelfs onze ambassadeurs zijn geworden. Voor de Corona uitbrak waren we hier volop mee bezig. We hopen dit in de zomer weer verder vorm te gaan geven. Op naar een zonnige toekomst! Ook al beseffen we ons maar al te goed dat Corona een grote impact zal hebben op een ieders leven in welke vorm dan ook. #klapcoronadewerelduit

Het team van deskundige huidtherapeuten in feeststemming, in oktober a.s. vieren wij ondanks de tegenslag van Corona ons 12,5 jarig jubileum
Het team van deskundige huidtherapeuten in feeststemming, in oktober a.s. vieren wij ondanks de tegenslag van Corona ons 12,5 jarig jubileum

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
25.5.20

Meer blogs over

De kliniek

Bekijk alles
Wij gaan verbouwen!

Liefde voor de huid, hart voor mensen, passie voor ondernemen. Waar komt zoveel drive en passie toch vandaan? Het vuur brandt inmiddels bijna 15 jaar. Bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek spraken we in ons magazine al over onze toekomstdromen; één omvangrijke specialistische huidkliniek met een laser academie. Deze wens gaat nu eindelijk na lang wikken en wegen, locaties bekijken toch echt in vervulling. Het leukste nieuws is: we blijven op onze eigen vertrouwde plek. We breiden per 1 februari 2023 onze kliniek aan de Wilhelminasingel uit naar 4 compleet vernieuwde verdiepingen met 7 behandelkamers, een huidshop (shop in de kliniek en in een online omgeving), een vernieuwde huidblog met alles over de huid, een trainingsruimte en opleidingsplek voor huidtherapeuten en geïnteresseerde artsen die zich meer willen verdiepen in huidtherapie en lasers, maar bovenal een plek waar onze hoge service en persoonlijke aandacht nog meer onder de aandacht worden gebracht. Een vernieuwd jasje met letterlijk meer ruimte is nodig om aan onze missie en visie te kunnen voldoen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze cliënten. Daar is de uitbreiding juist om te doen. We gunnen het iedereen om in een vertrouwde omgeving met een beleving behandeld te worden. De binnen huis architecten Judith Funcke en Lisette Koekoek van Studio Funck en Koek hebben aan alles gedacht. Vooral om de zintuigen te prikkelen (horen, zien, voelen en ruiken). Wordt je al nieuwsgierig? Onlangs maakten we weer mooie huidverhalen met tien van onze cliënten. Het gaat tenslotte over veel meer dan de behandeling bieden. Het gaat om de mens en om écht verschil maken in iemands leven. Daarmee denken wij al 15 jaar het verschil te maken. In mei 2023 bestaan we 15 jaar. De kliniek in een compleet vernieuwd jasje is dan écht wel de kers op de taart.

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.