Bij Laserkliniek Zwolle dagen wij studenten uit in onze Laser Academie om mee te draaien met onze ervaren huidtherapeuten.

Bij Laserkliniek Zwolle dagen wij studenten uit om mee te draaien met onze ervaren huidtherapeuten.

Martine de Vries, huidtherapeut en oprichtster van de Laser Academie bij Laserkliniek Zwolle.
Martine de Vries, huidtherapeut en oprichtster van de Laser Academie bij Laserkliniek Zwolle.
" Met veel passie heb ik het initiatief genomen om het stageaanbod van Laserkliniek Zwolle te vernieuwen. We coachen en begeleiden studenten bij hun ontwikkeling tot ervaren huidtherapeut".

De Laser Academie is leren en ontwikkelen in de praktijk

De Laser Academie biedt een laserstage voor studenten huidtherapie. Stage lopen is een doorslaggevend onderdeel van de opleiding tot huidtherapeut. Het biedt studenten de kans om hun persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing tot huidtherapeut naar een hoger niveau te tillen. Bij Laserkliniek Zwolle dagen we studenten graag uit om mee te draaien met onze ervaren specialisten. Het doel is met name gericht op het opdoen van meer kennis en ervaring in de lasers en laserbehandelingen. De studenten werken gedurende tien weken aan competenties gericht op preventie, zorg en begeleiding, laserveiligheid én laserervaring. Vlieguren dus! Na het doorlopen van de Laser Academie zijn de studenten klaargestoomd om het werkveld in te gaan... zo ook Lisette en Sharon.

Lisette en Sharon geslaagd voor de Laser Academie

Lisette en Sharon hebben afgelopen week hun check-out gehad. Studenten die na hun stage uitchecken presenteren hun ervaringen en evalueren hun leerdoelen met het team. Lisette en Sharon ben je vast tegengekomen in de kamers. Studenten behandelen met ons mee mits daar natuurlijk akkoord op wordt gegeven. Ook behandelen onze studenten elkaar. Het klinisch redeneren (lees:) instellen van apparatuur is hier van grootste belang. Het laseren lijkt misschien gemakkelijk maar er komt veel bij kijken. Zo zijn er al vijf tot acht soorten instellingen en dan ook nog allerlei soorten lasers. Aan het eind van de stage doen zij een kennistoets. Hier hangen geen punten aan maar is echt om je eigen kennis te toetsen na 10 weken specialiseren in lasers.

Lisette en Sharon studenten van de Haagse Hogeschool en Hogeschool Utrecht aan het laseren.
Lisette en Sharon, studenten van de Haagse Hogeschool en Hogeschool Utrecht, aan het laseren.

Meer informatie? kijk op onze laser academie pagina
No items found.
No items found.
No items found.