Loes, 18 jaar

“Het begon toen ik net zo’n beetje in m’n pubertijd kwam: acne. Het zat vooral op mijn voorhoofd. Ik voelde me er erg onzeker door. Het is toch het eerste wat je ziet als je iemand aankijkt – dat dacht ik en voelde ik zo. Ik wilde er dus heel graag vanaf, daarom ging ik naar de dokter, die schreef roaccutane voor. Best een heftig medicijn, maar ik had het ervoor over. De acne ging weg gelukkig, maar er bleven littekens over. Mijn moeder wist dat ze daar bij de Laserkliniek goede behandelingen voor hebben, dus maakten we een afspraak.”

“We begonnen met een intake. Best spannend, maar ik voelde me al snel op m’n gemak. Er werd goed geluisterd en ik kreeg echt een advies dat paste bij mijn huid én bij mij. Ik dacht dat ik laserbehandelingen zou krijgen, maar er werd voorgesteld om een aantal microneedling behandelingen te doen. Dat is met een soort pen met heel veel kleine naaldjes erin die over je huid gaan. Ik dacht dat dat veel pijn zou doen, maar dat viel best mee. Natuurlijk voel je het wel, maar dat had ik ervoor over."

“Ja, ik voel me nu beter, zelfverzekerder. Ben zó blij dat ik het gedaan heb. En ik zou het zo weer doen.”

“Drie behandelingen heb ik gehad, met steeds vier of vijf weken ertussen. Na een behandeling is de huid een dag heel rood. En het gloeit, een beetje een branderig en trekkerig gevoel. Daarvoor krijg je een gel, dat prikkelt eerst even maar maakt je huid daarna ontspannen. Al na de eerste behandeling zag ik verschil. In totaal heb ik drie behandelingen gehad en elke keer zag ik het beter worden. Dat gaat langere tijd daarna nog door. Natuurlijk gebruik ik daarnaast goeie huidproducten, dat helpt ook.”

“Ja, ik voel me nu echt beter, zelfverzekerder. Ben zó blij dat ik het gedaan heb. En ik zou het zo weer doen; nu heb ik jaarlijks nog een behandeling ter onderhoud. Er zijn veel meer jongeren die acné hebben en zich onzeker voelen over hun huid. Die wil ik allemaal zeggen: er is een oplossing, ga eens langs bij de Laserkliniek!”

No items found.
No items found.
No items found.