Namens ons hele team Laserkliniek Zwolle alvast fijne kerstdagen en een gezellig 2022 gewenst

Het hebben van een huidaandoening heeft grote impact, zo is onze ervaring. We zien veel schaamte. Begrijpelijk, maar bovenal onnodig. Elke huid is uniek en dat maakt ieder mens uniek en mooi! En soms nog een beetje mooier met de juiste zorg en aandacht.

Het team van Laserkliniek Zwolle zag het afgelopen jaar weer vele huiden voorbij komen. Daar staan we aan het einde van het jaar dan ook graag even bij stil.

Daarnaast zagen we ook vele nagels en soorten beharingspatronen met elk hun eigen problematiek. Ook vele mensen met ieder hun eigen 'huidverhaal'.

We hopen weer een positieve bijdrage te hebben mogen leveren aan de aandacht voor huidproblemen, huidtherapie en huidbehandelingen. We blijven ondernemen op het gebied van de huid. Zo zijn er met de komst van onze nieuwe Dermaceutic producten, de SkinPen en binnenkort een nieuwe huidverjongingslaser vele mogelijkheden voor een betere huid. Ook voor acne en acnelittekens zijn er nog betere oplossingen en rosacea en couperose behandelen we nog altijd succesvol met onze lasers, IPL en milde huidverzorging van Louis Widmer.

Huidscans geven ons inzicht in de verbeteringen door de behandelingen. Pigmentvlekken of overbeharing? Ook deze huidaandoeningen behandelen we graag. Twijfel je nog altijd over het behandelen van een huidaandoening of overbeharing?

Ook voor 2022 geldt ons motto:

Durf te vragen, er zijn antwoorden en oplossingen!

Alvast fijne feestdagen en een knallend gezond uiteinde gewenst!

Namens het gehele team van Laserkliniek Zwolle - Michelle & Anouk

Michelle & Anouk, eigenaresses Laserkliniek Zwolle
Michelle & Anouk, eigenaresses Laserkliniek Zwolle

Stel al je vragen in een gratis en vrijblijvend consult

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
3.12.21

Meer blogs over

De kliniek

Bekijk alles
Wij gaan verbouwen!

Liefde voor de huid, hart voor mensen, passie voor ondernemen. Waar komt zoveel drive en passie toch vandaan? Het vuur brandt inmiddels bijna 15 jaar. Bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek spraken we in ons magazine al over onze toekomstdromen; één omvangrijke specialistische huidkliniek met een laser academie. Deze wens gaat nu eindelijk na lang wikken en wegen, locaties bekijken toch echt in vervulling. Het leukste nieuws is: we blijven op onze eigen vertrouwde plek. We breiden per 1 februari 2023 onze kliniek aan de Wilhelminasingel uit naar 4 compleet vernieuwde verdiepingen met 7 behandelkamers, een huidshop (shop in de kliniek en in een online omgeving), een vernieuwde huidblog met alles over de huid, een trainingsruimte en opleidingsplek voor huidtherapeuten en geïnteresseerde artsen die zich meer willen verdiepen in huidtherapie en lasers, maar bovenal een plek waar onze hoge service en persoonlijke aandacht nog meer onder de aandacht worden gebracht. Een vernieuwd jasje met letterlijk meer ruimte is nodig om aan onze missie en visie te kunnen voldoen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze cliënten. Daar is de uitbreiding juist om te doen. We gunnen het iedereen om in een vertrouwde omgeving met een beleving behandeld te worden. De binnen huis architecten Judith Funcke en Lisette Koekoek van Studio Funck en Koek hebben aan alles gedacht. Vooral om de zintuigen te prikkelen (horen, zien, voelen en ruiken). Wordt je al nieuwsgierig? Onlangs maakten we weer mooie huidverhalen met tien van onze cliënten. Het gaat tenslotte over veel meer dan de behandeling bieden. Het gaat om de mens en om écht verschil maken in iemands leven. Daarmee denken wij al 15 jaar het verschil te maken. In mei 2023 bestaan we 15 jaar. De kliniek in een compleet vernieuwd jasje is dan écht wel de kers op de taart.

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.