Namens ons hele team Laserkliniek Zwolle alvast fijne kerstdagen en een gezellig 2022 gewenst

Het hebben van een huidaandoening heeft grote impact, zo is onze ervaring. We zien veel schaamte. Begrijpelijk, maar bovenal onnodig. Elke huid is uniek en dat maakt ieder mens uniek en mooi! En soms nog een beetje mooier met de juiste zorg en aandacht.

Het team van Laserkliniek Zwolle zag het afgelopen jaar weer vele huiden voorbij komen. Daar staan we aan het einde van het jaar dan ook graag even bij stil.

Daarnaast zagen we ook vele nagels en soorten beharingspatronen met elk hun eigen problematiek. Ook vele mensen met ieder hun eigen 'huidverhaal'.

We hopen weer een positieve bijdrage te hebben mogen leveren aan de aandacht voor huidproblemen, huidtherapie en huidbehandelingen. We blijven ondernemen op het gebied van de huid. Zo zijn er met de komst van onze nieuwe Dermaceutic producten, de SkinPen en binnenkort een nieuwe huidverjongingslaser vele mogelijkheden voor een betere huid. Ook voor acne en acnelittekens zijn er nog betere oplossingen en rosacea en couperose behandelen we nog altijd succesvol met onze lasers, IPL en milde huidverzorging van Louis Widmer.

Huidscans geven ons inzicht in de verbeteringen door de behandelingen. Pigmentvlekken of overbeharing? Ook deze huidaandoeningen behandelen we graag. Twijfel je nog altijd over het behandelen van een huidaandoening of overbeharing?

Ook voor 2022 geldt ons motto:

Durf te vragen, er zijn antwoorden en oplossingen!

Alvast fijne feestdagen en een knallend gezond uiteinde gewenst!

Namens het gehele team van Laserkliniek Zwolle - Michelle & Anouk

Michelle & Anouk, eigenaresses Laserkliniek Zwolle
Michelle & Anouk, eigenaresses Laserkliniek Zwolle

Stel al je vragen in een gratis en vrijblijvend consult

No items found.
No items found.
No items found.