Bron: ZorgkaartNederland - “Mensen zoeken referenties van goede zorg. Hoe fijn dat je die op een professioneel platform kan teruglezen.”

Laserkliniek Zwolle bestaat al 12,5 jaar. En bijna al die tijd gebruikte de praktijk ZorgkaartNederland. Vooral om anderen te helpen goede zorg te vinden.

Zorgkaart-feedback in kwartaalvergaderingen

En dat is tot nu toe altijd goed bevallen. Mede-eigenaresse Anouk Bliekendaal: “Mensen zoeken referenties van goede zorg. Hoe fijn dat je die op een professioneel platform kan teruglezen.”

Interactieve zuil

Daarbij vindt Bliekendaal de laagdrempeligheid die Jelmer Baken van https://www.onderzoekdoen.nl/ heeft geboden door een zuil te plaatsen in de kliniek om direct reviews te kunnen plaatsen of onderzoekjes te doen goed bij de laserkliniek passen. Het is een Interactieve en snelle manier waarop cliënten na afloop van de behandeling een waardering kunnen achterlaten.

Mede-eigenaresse Laserkliniek Zwolle Anouk Bliekendaal

Mede-eigenaresse Laserkliniek Zwolle Anouk Bliekendaal


Bliekendaal: “We stuurden de mensen eerder een link naar Zorgkaart Nederland. Dit naar aanleiding van hun behandeling. Later zijn we overgestapt naar een interactieve zuil via https://www.onderzoekdoen.nl/. Die sluit beter aan bij de laagdrempelige zorg: direct invullen en resultaat. Bovendien is het moment waarop de cliënt gevraagd wordt om een reactie te geven dichter op het zorgmoment. We merken dat men dan sneller is geneigd de vragenlijst in te vullen om de ervaring over Laserkliniek Zwolle te delen.” Per slot van rekening worden mensen tegenwoordig overspoelt met tevredenheidsenquêtes.

Kwaliteit en service verbeteren

De feedback die Laserkliniek Zwolle ontvangt uit de rapporten van onderzoekdoen.nl , evalueren ze ieder kwartaal tijdens de kwartaalvergaderingen. Bliekendaal: “Die feedback nemen we na evaluatie mee in het verbeteren van onze kwaliteit en service.” Onderzoekdoen.nl biedt ons de mogelijkheid om naast het verwerken van reviews op de zuil ook andere specifieke onderzoeken uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteit van leven onderzoek bij acne.

Dankzij de inzet van handige technologie zoals de enquêtezuil van onderzoekdoen.nl , krijgen we steeds meer waarderingen op Zorgkaart Nederland. Deze waarderingen wekken nog meer vertrouwen dan andere. Zo pakt u dat aan.

Interactieve zuilen van ZorgkaartNederland bij Laserkliniek Zwolle
Enquêtezuil van Onderzoekdoen.nl staat in de hal bij Laserkliniek Zwolle

Bekijk hieronder de video van het interview met Laserkliniek Zwolle

Bron: ZorgkaartNederland

No items found.
No items found.
No items found.