Onze huid is ronduit bijzonder

Onze huid is ronduit bijzonder. Ze beschermt onze organen, houdt ons koel of warm én stoot elke zoveel dagen cellen af. Slim bedacht door Moeder Natuur. Maar wat als die beschermende functie uit balans raakt? En de huid geïrriteerd raakt of klachten geeft? Dan is er de huidtherapeut, met behandelingen en oplossingen.

De huidtherapeut is de onmisbare schakel tussen huisarts en dermatoloog. Met onze brede expertise in huidaandoeningen helpen we jong en oud. Daarbij kijken we niet alleen naar de huidklacht, ook het sociale en psychische aspect geven we aandacht. Een Huidaandoening kan zoveel meer zijn dan alleen wat zichtbaar is. De stap naar de laserkliniek is dus om meerdere redenen goed voor je.

Behandeling op maat

Wij bieden een verscheidenheid aan huid- en lasertherapieën. Om te bepalen welke behandeling voor jou het meest geschikt is, maken we eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult wordt er geluisterd, gezien en gevoeld. Zo komen we altijd tot een behandeling op maat.

Acne, acne littekens, pigmentvlekken, couperose, rosacea, overbeharing, schimmelnagels; om welke huidaandoening het ook gaat, we vinden altijd de geschikte behandeling. Vaak blijkt dat je al met een paar simpele veranderingen in de verzorging van de huid enorme vooruitgang kunt boeken.

Wat een effect!

Soms is er meer nodig om de huid te verbeteren. Daarvoor zijn er tegenwoordig heel goede huid- en lasertherapieën; acne behandelen we met peelings, vaatjes verwijderen we met een vaatlaser. Er zijn ook intensievere behandelingen waarbij de huid in fracties verdampt om deze egaler te maken of om expressielijnen te verzachten. En wat dacht je van laserontharing, heel populair! Ook schimmelnagels kunnen we behandelen.

“Het zijn echt feelgood momentjes als mensen stralen bij het zien van de voor- en na-foto’s.”

De effecten van de behandelingen? Die meten we met een huidscan. Met regelmaat hebben we van die feelgood momentjes met onze cliënten. Ze stralen bij het zien van de voor- en na foto’s. Daar is het ons om te doen!

Verwijzing en vergoeding

Voor behandeling bij een huidtherapeut heb je geen verwijzing nodig. Een huidtherapeut is net zoals een fysiotherapeut direct toegankelijk! Huidtherapeutische behandelingen worden in veel gevallen vergoed. De vergoeding wisselt per zorgverzekeraar en zorgverzekering.

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
7.7.21

Meer blogs over

De huid

Bekijk alles

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.