De ideale behandeling voor een prachtige, stralende huid!

De glow facial behandeling is een behandeling waarbij een hoge concentratie vitamine C in de huid wordt gebracht door middel van microneedling. Het resultaat van de behandeling is een goed doorbloede, gehydrateerde huid die een mooie glans vertoont. Ideaal voor tijdens de zomermaanden!

Vitamine C

Het zuur in vitamine C zorgt voor een versnelde celdeling van de huid. Er vindt een afschilfering van de bovenste huidlaag plaats, waardoor pigmentvlekken verminderen. Daarnaast zorgt vitamine C voor verbetering van andere tekenen van huidveroudering, zoals een grove huidstructuur en een doffe of droge huid.

Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten die er is. Maar waar dienen antioxidanten nou voor? Allerlei factoren zoals stress, roken, voeding en zonnen hebben invloed op onze huid. Hierbij worden er vrije radicalen aangemaakt: kleine, agressieve deeltjes die schade aan het weefsel en cellen kunnen brengen. Vrije radicalen hebben een grote invloed op de huid; ze maken de huid slapper en er ontstaan pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels. Antioxidanten, zoals vitamine C, helpen om de huid te beschermen tegen deze vrije radicalen. Kortom, vitamine C verbetert de huid en gaat huidschade in de toekomst tegen!

Microneedling

De glow facial kan in combinatie met microneedling worden ingezet. Tijdens de behandeling wordt 70% gestabiliseerde vitamine C in de huid gebracht door middel van microneedling. Eerst wordt de vitamine C op de huid aangebracht. Daarna worden er met de SkinPen roterende bewegingen over de huid gemaakt. Microneedling creëert duizenden minuscule microkanaaltjes in de huid, door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen. Dit zorgt ervoor dat de vitamine C tot wel 80% beter in de huid kan worden opgenomen.

De SkinPen

Voor wie?

De glow facial is geschikt voor alle huidtypen en heeft een minimale hersteltijd. Het resultaat van de behandeling is een goed doorbloede, gehydrateerde huid die goed beschermt is tegen Uv-stralen en daardoor pigmentvlekken tegen gaat. Maar vooral geeft deze behandeling een vollere, gladdere, egalere huid met een stralende glow!

In de zomer is de glow facial de ideale behandeling om de huid van binnenuit te beschermen tegen zonnestralen, en dus tegen pigmentvlekken. Dit is ook zeer geschikt voor de huid met melasma. De glow facial helpt om de zomer te overbruggen en voorkomt vermeerdering van pigmentvlekken.

Cindy filmde de behandeling met de glow facial bij Laserkliniek Zwolle tijdens de huidtherapeuten training.

Ben je benieuwd of de glow facial wat voor jou is? Vraag het onze huidtherapeuten in een gratis consult met huidscan.

No items found.
No items found.
No items found.