Anouk & haar oma

Ondanks haar hoge leeftijd ziet oma er nog altijd jong en verzorgd uit. Oma heeft een opvallend gave huid met weinig rimpels.

Haar geheim?

Dat is toch wel de jarenlange investering in de schoonheidsspecialist én het gebruik van goede huidverzorging.

" Ik gaf mijn oma eens een goodiebag cadeau met daarin een sample. De reactie van oma was hilarisch! " Wat zijn die anti-veroudering ampullen, of hoe je ze ook noemt, geweldig! Mijn rimpels trekken weg! Breng je ze voor me mee?"

Als huidtherapeut weet ik uit ervaring dat je een uitgeruste en glowy skin krijgt van dit soort ampullen, maar rimpels die wegtrekken op 92 jarige leeftijd... daar moest ik natuurlijk wel om lachen.

Huidtherapeut Anouk Bliekendaal bij Laserkliniek Zwolle

Cosmeceuticals: cosmetische producten met medische voordelen. Oftwel, huidverzorging met effect! geeft de huid een flinke boost. Je kunt er mooie dingen mee doen. Reinigen, verzorgen, hydrateren, voeden, ophelderen en beschermen....

Kortom alle basis ingrediënten voor een gezonde huid! 

De anti-veroudering ampullen van oma

Ook nieuwsgierig naar wat onze cosmeceuticals of ampullen voor jouw huid kunnen betekenen? Of misschien doe je ze liever cadeau voor de kerstdagen? Vraag het onze huidtherapeuten! er staan weer mooie cadeaupakketjes klaar op de balie.

No items found.
No items found.
No items found.