‍Nadie 23 jaar‍

“Mijn redenen om laserbehandelingen te laten doen? Die zijn vooral cosmetisch. Een haarloze, gladde huid is voor mij geen noodzaak, maar ik vind het wel prettig om te hebben. Voorheen schoor ik dagelijks mijn oksels. Ook gaf ik veel geld uit aan waxen, wat slechts een tijdelijk resultaat had. Om de zes tot acht weken moest ik het opnieuw laten doen. Ook financieel was dat niet de meest ideale oplossing."

Door het vele scheren, waxen en epileren, was mijn huid regelmatig geïrriteerd. Dat werd versterkt doordat ik veel beweeg en zweet – naast mijn baan in het onderwijs heb ik namelijk een eigen bedrijf als personal trainer. Toevallig had ik het met een collega over scheren en irritaties, zij vertelde me over haar positieve ervaringen met laserbehandelingen én over Laserkliniek Zwolle. In de zomer van 2019 besloot ik contact op te nemen met de kliniek. We planden meteen een afspraak in. De ontvangst was prettig, binnen de Laserkliniek is de sfeer heel fijn.

De eerste behandeling viel me ontzettend mee. Natuurlijk wist ik qua pijn of gevoeligheid niet precies wat ik moest verwachten, dat ervaart ieder mens immers anders. Net zoals bij een eerste tatoeage. Ik vergelijk het met een elastiekje dat je huid raakt. Prima te doen, zéker voor wat je ervoor terugkrijgt.

Ik ben nu zo’n zes behandelingen verder. M’n oksels en bikinilijn scheer ik nog ongeveer eens per maand, dat is een groot verschil met eerder. Bovendien is mijn huid naast gladder nu ook een stuk rustiger, want ik heb geen irritaties meer van scheren, epileren en waxen. Er volgen nog een aantal behandelsessies maar ik ben nu al blij met het huidige resultaat én met de tijd die het me bespaart. Het is de financiële investering op lange termijn absoluut waard”.

No items found.
No items found.
No items found.