Willemijn 32 jaar‍

“Het beste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven: gladde benen, oksels en bikinilijn. Je geen zorgen meer maken over lichaamsbeharing is echt fantástisch. Steeds weer ontharen, steeds weer stoppels, ik was er klaar mee. Die haren waren geen groot probleem of iets dat me heel onzeker maakte, ik had vooral een cosmetische wens. Gemak en comfort, niet meer scheren en harsen, daar was het me om te doen.‍"

Zo’n drie jaar geleden stapte ik de laserkliniek binnen voor m’n eerste behandeling. De oksels waren mijn doel, maar al snel volgde de bikinilijn. En omdat ik tijdens het sporten vaak korte kleding draag, dacht ik: hoe fijn zou het zijn als ik ook geen haar op m’n benen heb? Die liet ik dus ook laseren. In totaal heb ik een behandeling of tien gehad. Een investering, maar elke cent meer dan waard! Wat een feest om nu met een hoog opgesneden bikinibroekje en een gladde huid het strand op te wandelen!

Naast de overbeharing besloot ik ook mijn acné aan te laten pakken. Ik had vaak en veel last van dikke onderhuidse ontstekingen, vooral rond mijn kin. Toen een vriend mij erop wees dat ik altijd mijn hand voor mijn gezicht hield, realiseerde ik me hoe onzeker ik erover was. En daar was ik klaar mee. Inmiddels is de acne door enkele laserbehandelingen flink verminderd. De huidtherapeuten van de kliniek zoeken nog steeds actief mee naar verdere oplossingen. Ze kijken ook naar de achterliggende oorzaak en naar producten die écht bij mijn huid passen.

“Een stukje levensgeluk vind ik het. Echt, gun jezelf die behandelingen. You’re worth it. Klinkt cliché, maar ’t is waar!”

Natuurlijk komt er wel eens wat terug. Die enkele haartjes zijn zo weer verwijderd en af en toe een pukkel op mijn kin, ook daar ben ik niet meer zo onzeker over als voorheen. Al met al voel ik me nu prettiger en vrouwelijker. En echt blijer. Dat gun ik iedereen!”

No items found.
No items found.
No items found.