Een extra behandelruimte en een fijne werk- en relaxplek voor onze huidtherapeuten is nu al een succes! We bedanken onze klanten voor het enthousiasme en flexibiliteit tijdens onze verbouwing.

Reis mee in vogelvlucht door onze compleet vernieuwde kliniek en bekijk de extra behandelruimte en een fijne werk- en relaxplek voor onze huidtherapeuten

Van wachtruimte tot behandelkamer nummer 4 en van een oude kelder naar een fijne relax en werkruimte voor onze huidtherapeuten. Het team van Laserkliniek Zwolle groeit gestaag! De huidtherapeuten merken dat de vraag in Zwolle naar hulp bij diverse huidproblemen blijft toenemen. Maar niet alleen in Zwolle. Ongeveer twee miljoen Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Mensen uit heel Nederland bezoeken onze kliniek. We streven ernaar de beste Laserkliniek van Nederland te worden. Durven, dromen doen....

Verbouwen in coronatijd

Nu we toch met Corona moeten leren leven en op de werkvloer zoveel mogelijk de 1,5 meter moeten bewaken hebben huidtherapeuten en eigenaren Michelle Janssen en Anouk Bliekendaal besloten in een razend tempo de verbouwingsplannen vorm te geven. Michelle en Anouk behandelen al ruim 12 jaar mensen met huidklachten. We hebben ons team dan ook meerdere malen uitgebreid om laagdrempelige zorg en korte wachttijden te kunnen blijven hanteren!  Voor de Corona uitbrak in Nederland groeide de kliniek in Zwolle gestaag. Het team heeft zich onlangs wederom uitgebreid met een extra huidtherapeut en office manager en merken dat de vraag naar laagdrempelige huidzorg in behoorlijke mate toeneemt. We hebben dan ook een vierde behandelkamer nodig om flexibel te blijven aan de planning.

Nieuwe behandelkamer bij Laserkliniek Zwolle
behandelkamer nummer 4

Van kelder tot relaxruimte voor de huidtherapeuten van Laserkliniek Zwolle
Van kelder tot relaxruimte voor de huidtherapeuten van Laserliniek Zwolle

Behandelen volgende de richtlijnen van het RIVM

Op basis van de adviezen van het VWS en de richtlijnen van het RIVM is een stappenplan tot stand gekomen onder welke voorwaarden er behandelingen kunnen plaatsvinden. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen hanteren wij naast onze eigen standaard veiligheidsmaatregelen nog extra hygiënemaatregelen. U helpt ons en u zelf om hier vanzelfsprekend zorgvuldig mee om te gaan. Vind hier alle richtlijnen welke wij hanteren bij Laserkliniek Zwolle.

Een veilig bezoek aan onze kliniek

Mogelijk vindt u een bezoek aan de kliniek in deze tijd spannend. Toch kunt u met een gerust hart terecht. Bovenop de veiligheid waar we bij onze Laserkliniek altijd al strikte maatregelen hanteren, nemen we nu vanwege het COVID-19 nog extra hygiënemaatregelen in acht. Bekijk onze video voor een rondleiding door de kliniek tijdens het Coronavirus.

Reis mee in vogelvlucht door onze compleet vernieuwde kliniek

Reis mee in vogelvlucht door onze compleet vernieuwde kliniek en bekijk de extra behandelruimte en een fijne werk- en relaxplek voor onze huidtherapeuten

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
28.9.20

Meer blogs over

De kliniek

Bekijk alles
Wij gaan verbouwen!

Liefde voor de huid, hart voor mensen, passie voor ondernemen. Waar komt zoveel drive en passie toch vandaan? Het vuur brandt inmiddels bijna 15 jaar. Bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek spraken we in ons magazine al over onze toekomstdromen; één omvangrijke specialistische huidkliniek met een laser academie. Deze wens gaat nu eindelijk na lang wikken en wegen, locaties bekijken toch echt in vervulling. Het leukste nieuws is: we blijven op onze eigen vertrouwde plek. We breiden per 1 februari 2023 onze kliniek aan de Wilhelminasingel uit naar 4 compleet vernieuwde verdiepingen met 7 behandelkamers, een huidshop (shop in de kliniek en in een online omgeving), een vernieuwde huidblog met alles over de huid, een trainingsruimte en opleidingsplek voor huidtherapeuten en geïnteresseerde artsen die zich meer willen verdiepen in huidtherapie en lasers, maar bovenal een plek waar onze hoge service en persoonlijke aandacht nog meer onder de aandacht worden gebracht. Een vernieuwd jasje met letterlijk meer ruimte is nodig om aan onze missie en visie te kunnen voldoen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze cliënten. Daar is de uitbreiding juist om te doen. We gunnen het iedereen om in een vertrouwde omgeving met een beleving behandeld te worden. De binnen huis architecten Judith Funcke en Lisette Koekoek van Studio Funck en Koek hebben aan alles gedacht. Vooral om de zintuigen te prikkelen (horen, zien, voelen en ruiken). Wordt je al nieuwsgierig? Onlangs maakten we weer mooie huidverhalen met tien van onze cliënten. Het gaat tenslotte over veel meer dan de behandeling bieden. Het gaat om de mens en om écht verschil maken in iemands leven. Daarmee denken wij al 15 jaar het verschil te maken. In mei 2023 bestaan we 15 jaar. De kliniek in een compleet vernieuwd jasje is dan écht wel de kers op de taart.

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.