Sandra, 20 jaar

“Het begon toen ik vijftien was: een onrustige huid en acne. Mijn zus had dat ook, die had al van alles geprobeerd dus ik wist een beetje welke weg te bewandelen – wat helpt en wat helpt echt niet. Via haar kwam ik ook terecht bij de Laserkliniek. “Maak gewoon even een afspraak en laat ’s naar je huid kijken”, zei ze. Dus dat deed ik. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat het acne vulgaris was, jeugdpuistjes, en dat is te behandelen. Dat hoopte ik natuurlijk te horen.”

“We pakten het aan door een combinatie van peelings en reinigingsbehandelingen. De eerste peeling vond ik best spannend. Maar het viel me enorm mee. De eerste dagen na de peeling ziet je huid natuurlijk wat rood en vlekkerig, er zaten ook een paar korstjes, maar dat vond ik niet erg want dat is maar voor heel even. Het herstel en de verbetering kwamen als heel snel. De huid zag er echt schoon en fris uit, en de acne werd al minder."

“In een jaar tijd heb ik zo’n acht behandelingen gehad. En steeds werd de huid weer beter; de acne nam echt af. Ze maken hier foto’s van je huid voordat de behandelingen beginnen en erna, die leggen ze dan naast elkaar. Zó, wat een verschil, dacht ik. Echt, wat een verbetering. Daar hoop je natuurlijk op voordat je een traject ingaat, maar als het dan ook werkelijk gebeurt, is dat gewoon heel fijn.”

“Het is zo’n lief en betrokken team. Ze denken mee en zien wat je nodig hebt. Zó fijn en belangrijk, het gaat immers om je huid!”

“Als je huid zoveel verbetert, doet dat echt wat met je. Ik durf nu bijvoorbeeld zonder make-up de deur uit. Zo’n fijn gevoel; ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel, voel me zekerder. En ja, ik heb inmiddels al wat vriendinnen doorwezen. Die ervaren hetzelfde. Nog steeds kom hier om mijn huid te onderhouden. Het is zo’n lief en betrokken team. Ze denken mee en zien echt wat je nodig hebt. Dat is zo fijn en belangrijk, het gaat immers om je huid.”

No items found.
No items found.
No items found.