De lente is de perfecte tijd om te starten met huid- en laserbehandelingen

De lente is nog maar net begonnen maar over een paar maanden is het alweer zomer! De lente is de perfecte tijd om te beginnen met huid- en laserbehandelingen. Je kunt nu mooi de behandelingen ondergaan zodat je huid in de zomer zal gaan stralen!

Geen stoppels, puistjes en ingegroeide haren deze zomer

We horen vaak van cliënten dat zij er naar uit kijken om in de zomer badkleding te dragen zonder zich druk te hoeven maken over zichtbare haartjes of stoppeltjes. Het komt vaak voor dat er puistjes of ontstekingen ontstaan rondom het haarzakje of dat het haartje ingroeit en voor irritatie zorgt. Rondom de bikinilijn en benen kan dit voor onzekerheid zorgen. Laserontharing is hier de perfecte oplossing voor! Doordat er weinig tot geen haren meer groeien kunnen ze niet meer ingroeien en hoef je niet meer te scheren. De zomer zit er al aan te komen, heeft het dan nog wel zin om nu te starten met laser ontharen? Zeker! Na elke laserbehandeling wordt het haarzakje zwakker en dunt de beharing aanzienlijk uit. De behandeling vindt om de 6 weken plaats, waardoor je nog een aantal behandelingen kan ondergaan voordat de zomer begint. Zo hoef je in de zomer niet meer na te denken over of je nog even moet scheren… Je hebt altijd een mooie en gladde huid!

Wil je graag meer informatie over laserontharen? Raadpleeg dan nu één van onze huidtherapeuten in een gratis consult.

Maak je benen zomerproof, zonder beenvaatjes!

Ben jij bekend met beenvaatjes? Dit zijn kleine, oppervlakkige bloedvaatjes met een rode, paarse of blauwe kleur. De haarvaatjes of spataderen zijn soms aanwezig in kluwen en geven daardoor een onregelmatig en vlekkerig beeld. Beenvaatjes trekken over het algemeen niet vanzelf weg en nemen in de loop van de jaren meestal in aantal toe. We horen vaak dat cliënten dit vervelend vinden wanneer ze korte broeken of jurkjes aanhebben. Hoe fijn zou het zijn als je deze zomer egale benen hebt? Beenvaatjes zijn ongevaarlijk en hebben geen functie meer waardoor ze veilig kunnen worden verwijderd met lasertherapie. Na elke behandeling worden de vaatjes minder zichtbaar. Je kunt nog ongeveer 2 laserbehandelingen ondergaan voordat de zomer begint!

Bloedvaatjes laseren laat jouw benen er egaal uit zien.

Een egale huid zonder huidoneffenheden

Heb jij last van pigmentvlekken, ouderdomswratten of steelwratjes? Dit kan er voor zorgen dat je huid er wat rommelig uit ziet. Naast het gezicht komen deze huidoneffenheden ook veel voor in de hals, romp en ledematen. Het is goed om te weten dat deze plekjes veilig kunnen worden verwijderd met huidcurettage of lasertherapie. Steelwratjes kunnen worden afgeknipt met een chirurgisch schaartje en ouderdomswratten worden afgeschaafd met een curette of CO2-laser. De pigmentlaser zorgt ervoor dat pigmentvlekken korstjes worden die er af gaan vallen. Vaak maakt één behandeling al een enorm verschil!

Voel je deze zomer zelfverzekerd zonder foundation

Vrouwen met acne en rosacea dragen vaak graag foundation om de onzuiverheden en oneffen kleur van het gezicht te camoufleren. Je herkent vast dat foundation dragen in de zomer niet altijd even prettig is. Door de hoge temperaturen zweten we meer waardoor de huid met foundation sneller warm aanvoelt en zweet waardoor de make-up niet meer mooi blijft zitten. Heb je last van acne of rosacea en zou je graag minder make-up willen dragen, maar voel je je hier niet prettig bij doordat je huid onrustig is? De huidtherapeuten kunnen je hierbij helpen! Door de behandeling met een dieptereiniging, peelingen, chrono’s en LED-therapie zullen de ontstekingen en onzuiverheden verminderen. Het zorgt ervoor dat de huid zich vernieuwd waardoor er nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Daarnaast kan lasertherapie en IPL helpen om de roodheid en vaatjes bij rosacea te verminderen. Een rustige en egalere huid tot gevolg!

Medisch pedicure en lasertherapie helpen bij schimmelnagels

Vaak lopen mannen en vrouwen met schimmelnagels al jarenlang rond met dit probleem zonder te weten hoe ze het kunnen oplossen. We horen vaak dat zij de nagels in de zomer het meest storend vinden omdat ze dan het liefst blote voeten hebben of slippers dragen. De nagels kunnen dan een ontsierend beeld geven. Het is goed om te weten dat door middel van pedicure- en laserbehandelingen de nagels écht kunnen verbeteren! De medisch pedicure freest de nagels dun waardoor een deel van de schimmel verdwijnt en de nagels er meteen beter uit zien. Doordat de nagel dunner is kan de laser goed doordringen in de nagel waar hij de schimmels door de hoge temperatuur doodt. Door middel van zeezoutbadjes en een antischimmelcrème behandel je de nagels dagelijks thuis. Zo zien je nagels er in de zomer weer fris uit!

Schimmelnagels laseren helpt om de nagels gezond te maken.

Ben jij benieuwd naar hoe jij jouw huid zomer-proof kan maken? Plan dan nu een gratis consult bij één van onze huidtherapeuten.
No items found.
No items found.
No items found.