Het vertrouwen en de betrokkenheid van onze cliënten hebben de vernieuwde kliniek gevormd.

Terwijl we de laatste dagen van dit jaar omarmen, kijken we met trots en dankbaarheid terug op alles wat Laserkliniek Zwolle heeft bereikt in de afgelopen twaalf maanden.

Trots team dat proost op het afgelopen jaar en op het nieuwe jaar dat voor ons staat.

De best mogelijke huidzorg

Het was een jaar vol groei, innovatie en, bovenal, het vervullen van onze belofte om de best mogelijke huidzorg te bieden. We zijn dankbaar voor alle prachtige reviews die wij hebben mogen ontvangen. Voor alle huidhelden die ook afgelopen jaar weer hun verhaal hebben gedeeld in onze brochure. Ook zijn we dankbaar voor de verwijzingen van de huisartsen en de dermatologen van het Dermatologisch Centrum ISALA zodat we ook hun patiënten konden voorzien van huidtherapeutische zorg.

Mijn huidverhaal

Met tien cliënten maakten we weer een mooie serie van mijn huidverhaal. Sarah was één van deze huidhelden die haar verhaal doet.

Sarah: “Ik was erg onzeker over mijn huid. Dat begon in mijn tienerjaren, toen kreeg ik acne. Het zat vooral op mijn gezicht en in m’n hals. Vaak ook van die dikke, onderhuidse ontstekingen. Pijnlijk dus. Dat maakte het dubbel zo erg; als je je acné ook nog eens de hele dag voelt, word je steeds onzekerder. Ik probeerde van alles, middeltjes van de drogist, de apotheek, via de dokter. Na van alles geprobeerd te hebben, las ik in 2006 iets over laserbehandelingen. Via Google kwam ik al snel uit bij de Laserkliniek. Ik stuurde een mailtje en kon al snel langs komen. Dat is inmiddels dus al zo’n 15 jaar geleden – zo lang kom ik hier al.”

Mijn huidverhaal - we mochten met 10 cliënten weer een serie maken van 'mijn huidverhaal'.

Transformatie

Eén van de grootste ontwikkelingen was de uitbreiding en verbouwing van onze kliniek. We hebben geïnvesteerd in extra kamers om aan de groeiende huidtherapeutische zorgvraag te voldoen en om een nog comfortabelere omgeving te kunnen bieden. We ontvangen u graag in onze nieuwe werkomgeving.

Sfeerbeeld van de kliniek

Webshop

Naast de uitbreiding van behandelkamers, hebben we het afgelopen jaar ook een fysieke huidshop gerealiseerd, daarnaast een digitale deur geopend; onze webshop. De webshop is niet slechts een toevoeging aan onze dienstverlening, het biedt niet alleen het gemak van winkelen vanuit huis. De webshop biedt de garantie dat de producten die u kiest, met dezelfde zorg en kennis zijn geselecteerd als in onze kliniek.

Sfeerbeeld van de fysieke winkel

Expertise verbreden

Bij Laserkliniek Zwolle streven we ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de huidtherapie. Dit jaar hebben onze medewerkers deelgenomen aan boeiende trainingen om hun vaardigheden te verbeteren. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste technologieën. De opgedane kennis vertaalt zich direct naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Michelle en Anouk zijn voor '24 gevraagd als ambassadrices voor de merken Dermaceutic en Renophase. Een eer! We zullen ook komend jaar ons netwerk verbreden in binnen - en buitenland om de zorgpaden en behandelingen nog beter op elkaar af te stemmen en voor iedere cliënt te komen tot de beste huidzorg.

Ondersteunende kracht

Achter elke succesvolle onderneming staat een toegewijd team, en bij Laserkliniek Zwolle hebben we het geluk om Willemien als onze bedrijfscoach te hebben. Haar wijsheid, inzet en ondersteuning hebben bijgedragen aan het vormgeven van een positieve en inspirerende werkomgeving. Dankzij haar begeleiding zijn we niet alleen op professioneel gebied gegroeid, maar hebben we ook als team nauwer met elkaar samengewerkt om jullie van nog betere zorg te voorzien. Ook in '24 zal Willemien het team van Laserkliniek Zwolle weer ondersteunen.

Bedrijfscoach Willemien Poppe

Laserkliniek Zwolle blijft zich ook in het nieuwe jaar inzetten voor het leveren van hoogwaardige huidzorg. Namens het hele team willen we onze cliënten bedanken voor het vertrouwen in ons. We hopen dat iedereen zal genieten van een feestelijke afsluiting van dit jaar en we kijken uit naar 2024! 

No items found.
No items found.
No items found.