Joyce Gerards begint het nieuwe jaar stralend door de winactie!

Want de winnaar is bekend. Joyce Gerards begint het nieuwe jaar stralend. Zij heeft namelijk het pakket met huidverzorgingsproducten van Louis Widmer ter waarde van €100,- gewonnen.

Wat een goed begin van het nieuwe jaar, van harte Joyce!

Wilt u het nieuwejaar fris starten met een mooie huid? Wij zijn er in klaar voor. Volenthousiasme, advies en zorg gaan onze huidtherapeuten graag met u aan de slagom 2018 goed te beginnen.

Maar overigens niet voordat we u een gelukkig nieuwjaar hebben gewenst. Het magnog net ‘-)

Neem voor een (gratis en vrijblijvend) consult snel contact met ons op : www.laserkliniekzwolle.nl/gratis-consult

Het team vanLaserkliniek Zwolle-Huidtherapie

 

 

Ps. Joyce, kom je het pakket binnenkortbij ons ophalen? Het ligt voor je klaar.

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
4.1.18

Meer blogs over

De kliniek

Bekijk alles
Wij gaan verbouwen!

Liefde voor de huid, hart voor mensen, passie voor ondernemen. Waar komt zoveel drive en passie toch vandaan? Het vuur brandt inmiddels bijna 15 jaar. Bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek spraken we in ons magazine al over onze toekomstdromen; één omvangrijke specialistische huidkliniek met een laser academie. Deze wens gaat nu eindelijk na lang wikken en wegen, locaties bekijken toch echt in vervulling. Het leukste nieuws is: we blijven op onze eigen vertrouwde plek. We breiden per 1 februari 2023 onze kliniek aan de Wilhelminasingel uit naar 4 compleet vernieuwde verdiepingen met 7 behandelkamers, een huidshop (shop in de kliniek en in een online omgeving), een vernieuwde huidblog met alles over de huid, een trainingsruimte en opleidingsplek voor huidtherapeuten en geïnteresseerde artsen die zich meer willen verdiepen in huidtherapie en lasers, maar bovenal een plek waar onze hoge service en persoonlijke aandacht nog meer onder de aandacht worden gebracht. Een vernieuwd jasje met letterlijk meer ruimte is nodig om aan onze missie en visie te kunnen voldoen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze cliënten. Daar is de uitbreiding juist om te doen. We gunnen het iedereen om in een vertrouwde omgeving met een beleving behandeld te worden. De binnen huis architecten Judith Funcke en Lisette Koekoek van Studio Funck en Koek hebben aan alles gedacht. Vooral om de zintuigen te prikkelen (horen, zien, voelen en ruiken). Wordt je al nieuwsgierig? Onlangs maakten we weer mooie huidverhalen met tien van onze cliënten. Het gaat tenslotte over veel meer dan de behandeling bieden. Het gaat om de mens en om écht verschil maken in iemands leven. Daarmee denken wij al 15 jaar het verschil te maken. In mei 2023 bestaan we 15 jaar. De kliniek in een compleet vernieuwd jasje is dan écht wel de kers op de taart.

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.