Nog een paar weken tot de opening van onze compleet vernieuwde Laserkliniek Zwolle

De verbouwing aan de Wilhelminasingel gaat gestaag. Tot nu toe zit er veel mee... zal dit zo blijven? We wachten in spanning af. Eigenlijk kunnen we niet meer wachten tot het einde nadert en we iedere dag vol verwondering kunnen binnen stappen.

Blik in de nieuwe behandelruimte van Laserkliniek Zwolle

Tussentijdse verhuizing

Inmiddels zijn we tijdens Pasen naar de eerste verdieping verhuisd. Het was een weekend van alle zeilen bijzetten; poetsen, nogmaals poetsen en weer poetsen. Je stapt even gek binnen, de algemene ruimten zijn namelijk nog niet klaar. De vide met uitkijk naar de zolder en naar de begane grond zit nu pot dichtgetimmerd. Je kunt je nog geen voorstelling maken dat er straks op een zeker moment nog een wenteltrap en een grote boom door het raam worden getakeld. Eenmaal in de behandelkamers aangekomen heerst er al een oase van rust. De kamers zijn luxe, licht en sereen. Een klein roze detail; een stoeltje, tegeltje, maakt het volgens onze cliënten & patiënten speels. Een achtergrondmuziekje zorgt voor wat extra ontspanning. De toiletten geven al een goed beeld van het sfeertje hotel chique dat Lisette Koekoek en Judith Funcke van Studio Funck en Koek willen neerzetten.

15 jaar ondernemen in de huidtherapeutische zorg- en dienstverlening

Steun betuiging

Opvallend is jullie steun! We krijgen vele positieve reacties en complimenten over de power waarop we er iets moois van maken. Dank daarvoor! De upgrading van de kliniek is de kers op de taart na 15 jaar bouwen en ondernemen met Michelle, aldus Anouk. Al sinds 2019 werken we naar deze droom toe om straks in een groot zorgpand met ons fijne team van huidtherapeuten, pedicures en office medewerkers de beste zorg te kunnen verlenen. De samenwerking met de huisartsen en dermatologen in de regio is daarbij niet meer weg te denken. Het over en weer samenwerken is zo belangrijk om korte lijnen te garanderen. De upgrading van vier naar zeven behandelkamers gaat ook de druk op de wachttijd verlichten. Onze missie is laagdrempelige zorg in een persoonlijke omgeving. Iedereen met een hulpvraag over de huid- haar- en nagels kan bij Laserkliniek Zwolle terecht.

Upgrading Laserkliniek Zwolle ontworpen door studio Funck en Koek

Luisterend oor en een dosis liefde voor het vak

De huidtherapeuten staan net zoals altijd graag voor jou klaar in de behandelkamer met de beste adviezen en tips. Voor de komende week ben je voor je behandeling welkom op de eerste verdieping zodat jouw behandeling of reeks van behandelingen in een traject kan doorgaan. In de week van 22 mei gaan we een goede week dicht. Vanaf woensdag 31 mei zullen we hopelijk alle zeven kamers betrekken en werken we toe naar de finishing touch van het gehele pand.

Van Lier bouw en Huls techniek Zwolle verbouwen Laserkliniek Zwolle

Van Lier bouw en Hulstechniek Zwolle

De meeste credits gaan naar Jan Klaas van, van Lier bouw in Zwolle en naar Gerjan van Hulstechniek Zwolle. Deze mannen bouwen in een rap tempo om onze droom waar te maken. De laatste weken gaan tellen tot de eerste opening van onze compleet vernieuwde Laserkliniek. In de week dicht zal alles bij elkaar gaan komen. We hebben er ontzettend veel zin in. In de maand oktober vieren we ons 15 jarig bestaan! Dat zal een feestje zijn in zo'n prachtige werkomgeving.

Tot slot tips voor een geslaagde verbouwing

#Tip 1: bereid je goed voor! 

Begin ruim van tevoren met het vaststellen van je uitgangspunten. Hoe beter je die vooraf definieert, hoe beter het eindresultaat.

# Tip 2: bedenk wat je wilt

Maak een programma van eisen. Dit kan heel concreet een overzicht zijn van de ruimten die je nu hebt en hoe groot ze zijn. Daarnaast maak je een overzicht van wat je zou willen. Geef ook aan hoe belangrijk de wensen zijn. Bijvoorbeeld met ‘noodzakelijk’, ‘belangrijk’ en ‘zou leuk zijn’. Verder kan een ‘moodboard’ met afbeeldingen van de sfeer van het eindresultaat bijdragen aan de richting die je geeft aan de inhoud van een vernieuwd concept. We raden studio Funck en Koek aan voor een mooi ontwerp met uitgebreid moodboard.

Moodboard Studio Funck en Koek Zwolle
#Tip 3: zorg dat je financiën op orde zijn.

Weet wat je te besteden hebt en hou je aan de begroting.

#Tip 4: Vraag advies over vergunningen en regelgeving.

Informeer bij de gemeente wat er volgens het bestemmingsplan en het welstandsbeleid mogelijk is. Laat je voor complexere opgaven adviseren. Wij hebben goede ervaring met Jacco Baars van Morphique Architecten Zwolle.

#Tip 5: Neem voldoende tijd voor de voorbereidingen

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar in de praktijk is het dat niet. Een goede voorbereiding waarin je je wensen goed bepaald hebt en hebt laten vastleggen door middel van tekeningen en omschrijvingen kost tijd.

# Tip 6: Kies mensen om mee te bouwen die bij je passen

Prettige mensen om mee samen te werken tijdens een bouwproces geeft plezier!

#Tip 7: Niet twijfelen maar doen!

Natuurlijk is het spannend om te bouwen of te verbouwen, maar als het goed voelt en je de juiste vakmensen om je heen verzameld dat wordt het eindresultaat beter dan je had durven denken.

No items found.
No items found.
No items found.
Kijkje in de laserkamer bij Laserkliniek Zwolle.
De Observ huidscan komt in deze ruimte