Via Independer verwijzen we graag naar de vergoedingen voor 2024 voor de huidtherapie

Laserontharing in het gelaat of een acnebehandeling zijn de behandelingen die bij Laserkliniek Zwolle voor een vergoeding in aanmerking komen.

Ter informatie een handig overzicht per zorgverzekeraar. Let op! Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wij voldoen als praktijk aan de voorwaarden. Onze huidtherapeuten zijn allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en werken volgens hun eisen. De kliniek staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister van paramedici (KP). Het is daarom mogelijk de factuur in te dienen bij uw zorgverzekering. Mits er sprake is van een aanvullende polis met voldoende waardering (in de vorm van bijvoorbeeld sterren). Independer zet ieder jaar alle vergoedingen op een rij.

Vergoedingen voor 2024

Er gelden echter per zorgverzekeraar andere regels. Je kunt dit hier nalezen. De site heeft de verschillende behandelingen opgedeeld. Voor meer informatie over de vergoeding van laserepilatie word je verwezen naar: www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/laserepilatie en voor meer informatie over acnebehandelingen naar: www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/acnetherapie

Let op! Wanneer jouw zorgverzekeraar er niet bij staat, betekent dit niet dat je niets vergoed krijgt. Kijk dan voor meer informatie op de website van je verzekeraar. Een aantal verzekeraars wensen overigens voorafgaand aan de behandeling een verwijzing van een arts of medisch specialist. Ook kan het zijn dat middels een machtigingsformulier toestemming moet worden verleend. Vraag dit na voordat je start met een behandeling.

Wil je zeker weten of je behandeling in aanmerking komt en wat de exacte voorwaarden zijn? Neem dan contact op met je eigen verzekeraar. Zij kunnen precies vertellen welke rechten op vergoeding je hebt.
Hulp nodig bij het nakijken van vergoedingen? Raadpleeg het Independer overzicht
No items found.
No items found.
No items found.