Helaas moeten wij afscheid nemen van Alina

Alina, al 7 jaar een bekend gezicht van de Laserkliniek familie. Een familie? Ja, zo voelt dat na al die jaren in een vast en hecht team van huidtherapeuten. We gaan haar carrière bij de Laserkliniek feestelijk afsluiten met elkaar.

Alina heeft een nieuwe baan gevonden dichterbij huis. Iedereen zal haar enorm gaan missen!

Huidtherapeut Alina Petrova schildert in haar vrije tijd

7 jaar bij Laserkliniek Zwolle

Het begon allemaal een jaar of 7 geleden... Alina kwam net als alle andere huidtherapeuten via haar stage bij ons binnen. We herinneren Alina nog goed. Korte bop, vlotte dame en was zeer concreet in wat zij wilde. Ze had een net blauw pak aan en stelde opvallend goede vragen. Alina zelf was ook een opvallende verschijning die het wel wist te maken. En dat was ook zo. Alina is een kei van een huidtherapeut en gaat nu met een dosis ervaring onze laserkliniek verlaten. Met pijn in het hart van Michelle en Anouk. Na al die jaren is er een speciale band ontstaan. Alina doet een goede investering in zichzelf en dat van haar gezin door dichterbij huis te gaan werken. Hier kunnen we alleen maar respect voor hebben toch! Wel gaan we met ons hele team haar ontzettend missen en een gezellige afscheidsavond tegemoet. De afgelopen dagen merken we ook dat de cliënten die Alina als vaste behandelaar hebben, ook al zichtbaar een traantje hebben gelaten. Wat mooi dat dit kan binnen onze laserkliniek. Dit sluit precies aan bij wat Michelle en Anouk voor ogen hebben met de kliniek. We dragen de mensen een warm hart toe. Dit is ook passend bij Alina haar karakter. Alina haar zorgzame karakter in de behandelingen zal worden gemist. Gelukkig nemen de andere huidtherapeuten de behandelingen van Alina over en zal Alina tijdig zorgdragen voor een goede overdracht van informatie.

Huidtherapeut Alina Petrova bij Laserkliniek Zwolle

Dankwoord Alina

Alina vertelt: ''Mijn eerste kennismaking met de Laserkliniek begon in 2015 voor de tienweekse stage. Ik weet nog precies hoe mijn  “stage sollicitatie” verliep (en zelfs wat ik aan had, hahaha). Mijn eerste indruk van de Laserkliniek was overdonderend! Wát een pand, wát een mooie grote open ruimte met veel lichtinval en een kleurig strak design. Ik werd warm ontvangen door Anouk en Michelle met een heerlijke kop koffie en wat lekkers erbij. Het gesprek was persoonlijk, maar ook werden er kritische vragen gesteld: wat heb je in je en wat kan jij bieden? Een aantal dagen later kreeg ik het bericht dat ik mocht komen stage lopen! Whoohooo, wat was ik enthousiast!! Na afloop van mijn stage hielden wij contact en hielp ik mee met een open dag tijdens de dag van de huidtherapeut. In juni 2016 studeerde ik met genoegen af en kreeg ik een baan aangeboden. Sindsdien heb ik altijd met plezier bij de Laserkliniek gewerkt.  

Wat hebben wij samen veel meegemaakt de afgelopen jaren. We hebben veel terrasjes gepakt, zijn vaak uiteten geweest, hebben nieuwe collega’s ontvangen en leuke team uitjes gehad met elkaar. En niet te vergeten de hoeveelheid taartjes van de afgelopen jaren!  Het bedrijf is enorm uitgebreid door nieuwe collega's, maar ook met een nieuwe behandelkamer en nieuwe laserapparatuur. En er staat nog een verbouwing te wachten. Al met al: wat ben ik trots!

Iedere week reed ik met plezier vanuit Amersfoort naar Zwolle, maar als kersverse mama heb ik ervoor gekozen om dichterbij huis te gaan werken voor een betere balans. Ik heb ontzettend genoten van mijn (bijna) 7 jaar in dienst bij de Laserkliniek en ik wil alle lieve mensen bedanken voor het vertrouwen in mij als huidtherapeut. Bedankt voor de behaalde resultaten, voor de leermomenten en voor alle gesprekken en gezelligheid.

Anouk en Michelle wil ik persoonlijk bedanken voor al hun steun de afgelopen jaren. Ik heb ontzettend veel van hun geleerd. Dankzij deze topvrouwen heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen als huidtherapeut, maar zeker ook als jongvolwassene. BEDANKT!!

Liefs, Alina

Wil je nog iets persoonlijks tegen Alina zeggen? Zij is tot 1 maart nog iedere dinsdag, donderdag en vrijdag in de kliniek te vinden.
Huidtherapeut Alina Petrova bij Laserkliniek Zwolle
No items found.
No items found.
No items found.