Michelle Janssen & Anouk Bliekendaal

We zeggen het regelmatig tegen elkaar in onze laserkliniek: met elke behandeling raken we meer dan alleen de huid. Natuurlijk, de laserstralen raken het huidoppervlak, maar wat we werkelijk doen gaat dieper. Veel dieper.

Iedereen die bij ons in de stoel stapt, stapt als een ander mens weer naar buiten. Zelfverzekerder, blijer, gelukkiger. In het 12,5 jarig bestaan van onze Laserkliniek hebben we naast huiden vooral ook mensen zien opbloeien. Precies dat is wat ons werk voor ons zo bijzonder maakt. Elke dag weer.

12,5 jaar dagelijks bijzondere en mooie momenten. Voor de duidelijkheid: het zijn uiteindelijk mooie momenten. Want aan elke behandeling gaat heel wat vooraf. Mensen komen bij ons met kleine ongemakken en serieuze huidaandoeningen. En daarmee vaak met onzekerheid, schaamte en verdriet.

Dat maakt de laserstraal meer dan een lichtbundel met een golflengte; de laser verandert en heelt meer dan alleen de huid. We durven best te zeggen dat we met die laserstralen levens veranderen. De ene keer een beetje, door een strakke bikinilijn te laseren. De andere keer enorm, door een pijnlijk, allesbeheersend huidprobleem op te lossen.

Wat we maar willen zeggen: wij houden van ons vak, iedereen in ons team. De impact van onze behandelingen en zorg, het verschil dat wij samen mogen maken en al die bijzondere momenten. We delen het allemaal in dit feestelijke jubileummagazine. Vol verhalen en terugblikken, info en oplossingen, fun en weetjes. En bovenal bomvol liefde voor ons prachtige vak!

Geniet ervan, zoals wij dat al meer dan 12,5 jaar doen!

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
29.6.21

Meer blogs over

Huidprofessionals

Bekijk alles

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.