We bedanken alle cliënten van Laserkliniek Zwolle voor het vertrouwen in ons.

We wensen iedereen een vrolijk eind, een goed begin en een jaar volkomen naar je zin! 

Fijne kerst en een mooi(er) 2023!
Kerstcadeautjes onder de boom bij Laserkliniek Zwolle

Zoveel cliënten die wij al mochten helpen, zoveel vertrouwen dat we kregen en krijgen, zoveel mooie samenwerkingen in de zorg en zoveel gegroeid in al die jaren. Enorm dankbaar en trots zijn we over het afgelopen jaar en de jaren daarvoor. We wensen iedereen een vrolijk eind, een goed begin en een jaar volkomen naar je zin! 

De laserkliniek in een compleet nieuw jasje

Voor ons een jaar met een waanzinnige verbouwing in het vooruitzicht. Super veel zin in! De kliniek in een nieuw jasje met een uitbreiding naar 7 behandelkamers. Lees meer in onze blog. Wees gerust! We behandelen tijdens onze verbouwing die in fasen zal verlopen gewoon door. Er volgt nog een nieuwsbrief met alle ins en outs. Stay tuned! :-) 

Om de feestdagen te vieren en onze dank te tonen, ontvangen onze cliënten bij een bezoek aan de kliniek in de maand december een kerstcadeautje.

Heb je in dezer dagen of weken een afspraak staan, dan krijg je een kerstcadeautje van ons! Voor iedereen een fijne kerst en een nog mooi(er) 2023!! Groetjes namens ons hele team Laserkliniek Zwolle, Michelle & Anouk
~ Fijne kerstdagen allemaal! ~

No items found.
No items found.
No items found.