We bedanken alle cliënten van Laserkliniek Zwolle voor het vertrouwen in ons.

We wensen iedereen een vrolijk eind, een goed begin en een jaar volkomen naar je zin! 

Fijne kerst en een mooi(er) 2023!
Kerstcadeautjes onder de boom bij Laserkliniek Zwolle

Zoveel cliënten die wij al mochten helpen, zoveel vertrouwen dat we kregen en krijgen, zoveel mooie samenwerkingen in de zorg en zoveel gegroeid in al die jaren. Enorm dankbaar en trots zijn we over het afgelopen jaar en de jaren daarvoor. We wensen iedereen een vrolijk eind, een goed begin en een jaar volkomen naar je zin! 

De laserkliniek in een compleet nieuw jasje

Voor ons een jaar met een waanzinnige verbouwing in het vooruitzicht. Super veel zin in! De kliniek in een nieuw jasje met een uitbreiding naar 7 behandelkamers. Lees meer in onze blog. Wees gerust! We behandelen tijdens onze verbouwing die in fasen zal verlopen gewoon door. Er volgt nog een nieuwsbrief met alle ins en outs. Stay tuned! :-) 

Om de feestdagen te vieren en onze dank te tonen, ontvangen onze cliënten bij een bezoek aan de kliniek in de maand december een kerstcadeautje.

Heb je in dezer dagen of weken een afspraak staan, dan krijg je een kerstcadeautje van ons! Voor iedereen een fijne kerst en een nog mooi(er) 2023!! Groetjes namens ons hele team Laserkliniek Zwolle, Michelle & Anouk
~ Fijne kerstdagen allemaal! ~

No items found.
No items found.
No items found.
Gepubliceerd op
20.12.22

Meer blogs over

De kliniek

Bekijk alles
Wij gaan verbouwen!

Liefde voor de huid, hart voor mensen, passie voor ondernemen. Waar komt zoveel drive en passie toch vandaan? Het vuur brandt inmiddels bijna 15 jaar. Bij het 12,5 jarig bestaan van de kliniek spraken we in ons magazine al over onze toekomstdromen; één omvangrijke specialistische huidkliniek met een laser academie. Deze wens gaat nu eindelijk na lang wikken en wegen, locaties bekijken toch echt in vervulling. Het leukste nieuws is: we blijven op onze eigen vertrouwde plek. We breiden per 1 februari 2023 onze kliniek aan de Wilhelminasingel uit naar 4 compleet vernieuwde verdiepingen met 7 behandelkamers, een huidshop (shop in de kliniek en in een online omgeving), een vernieuwde huidblog met alles over de huid, een trainingsruimte en opleidingsplek voor huidtherapeuten en geïnteresseerde artsen die zich meer willen verdiepen in huidtherapie en lasers, maar bovenal een plek waar onze hoge service en persoonlijke aandacht nog meer onder de aandacht worden gebracht. Een vernieuwd jasje met letterlijk meer ruimte is nodig om aan onze missie en visie te kunnen voldoen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder onze cliënten. Daar is de uitbreiding juist om te doen. We gunnen het iedereen om in een vertrouwde omgeving met een beleving behandeld te worden. De binnen huis architecten Judith Funcke en Lisette Koekoek van Studio Funck en Koek hebben aan alles gedacht. Vooral om de zintuigen te prikkelen (horen, zien, voelen en ruiken). Wordt je al nieuwsgierig? Onlangs maakten we weer mooie huidverhalen met tien van onze cliënten. Het gaat tenslotte over veel meer dan de behandeling bieden. Het gaat om de mens en om écht verschil maken in iemands leven. Daarmee denken wij al 15 jaar het verschil te maken. In mei 2023 bestaan we 15 jaar. De kliniek in een compleet vernieuwd jasje is dan écht wel de kers op de taart.

Meld je aan voor de Huidblog Magazine nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je huid

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.