Acne, pigmentvlekken of tekenen van huidveroudering?

Nieuwe peelingen bij Laserkliniek Zwolle! Sinds kort werken we met de huidverzorgingsproducten en peelingen van het dermatologische merk Dermaceutic. Dermaceutic biedt een volledige oplossing voor de aanpak van verschillende soorten huidproblemen en huidveroudering.

Huidproblemen en huidveroudering behandelen bij Laserkliniek Zwolle
Huidproblemen en huidveroudering behandelen bij Laserkliniek Zwolle

Denk aan acne, acnelittekens, pigmentvlekken, zonneschade, fijne lijntjes en rimpels. Naast deze huidproblemen zijn de Dermaceutic peels ook mooi voor een frissere uitstraling en een natuurlijke boost voor de huid! Het beste resultaat wordt bij Dermaceutic bereikt door de huidverzorgingsproducten te combineren met de peelingen. Bovendien verkleind dit ook de bijwerkingen van een behandeling.

Wat is een peeling?

Een medische peeling is een actieve oplossing met zuren dat op de huid wordt aangebracht. Het zorgt voor afschilfering van de huid, zodat de huidlaag wordt vernieuwd. De Dermaceutic peelingen die we bij Laserkliniek Zwolle gebruiken zijn de mask peel, milk peel, cosmo peel 12%, 15% en 18% TCA en cosmo peel forte. We hebben de peelingen uitgeschreven van oppervlakkige naar diepe werking in de huid. In deze blog bespreken we de verschillende peelingen, het doel van de peeling en voor welke huidproblemen de peelingen worden gebruikt.

Mask peel bij acne

De mask peel is speciaal voor de huid met acne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de typische puberteitsacne. Deze huid is te herkennen aan een vette huid, puistjes, vergrote poriën en veel talg. De ingrediënten van de mask peel zijn glycolzuur en salicylzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat oude huidcellen afschilferen en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Poriën worden kleiner en er is minder aanmaak van talg. Al met al zorgt de peeling voor een mooie, egalere, rustiger uitziende huid met, vooral belangrijk, minder acne!

Milk peel voor een mooie glow! 

De milk peel is de perfecte peeling voor een echte glow van de huid! De milk peel wordt gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals acnelittekens en pigmentvlekken. Het zorgt ervoor dat acnelittekens worden opgevuld en oppervlakkige pigmentvlekken afschilferen. De milk peel is ook erg mooi te gebruiken als voorbehandeling op de wat diepere peelingen en voor huidverbetering. Een dermaceutic milk peel stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, de bouwstenen van de huid. Hierdoor zullen fijne lijntjes en rimpels verminderen en ziet de huid er een stuk frisser uit!

Zowel de mask peel als de milk peel zijn geschikt voor alle huidsoorten en huidtypen. Na de behandeling zal de huid een aantal dagen licht schilferen. Vanwege de korte hersteltijd worden de peelingen voor de grap ook wel de lunch peel genoemd: de peeling zou snel en veilig tijdens de lunchpauze kunnen worden aangebracht.

Cosmo peel TCA

De cosmo peel hebben we in verschillende percentages, namelijk 12%, 15% en 18%. Hoe hoger het percentage, hoe dieper de werking en hoe effectiever de behandeling. De cosmo peel bestaat uit het populaire ingrediënt trichloorazijnzuur, beter bekend als TCA. De cosmo peel gebruiken we voor acnelittekens, pigmentvlekken, zonneschade, fijne lijntjes en rimpels. Het zorgt voor afschilfering en vernieuwing van de huid. Pigmentvlekken en zonneschade zullen zeer verbeteren door het gebruik van de peeling! De cosmo peel zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine, de natuurlijke bouwstenen van de huid. Dit zorgt ervoor dat acnelittekens, fijne lijntjes en rimpels zullen verminderen. De cosmo peel 18% is zelfs in staat verslapte huid te verbeteren! De peeling is daarom ook zeer geschikt voor huidverbetering van de verouderde huid.

Cosmo peel forte

De cosmo peel forte is een erg bijzondere en vernieuwende peeling met een verbluffend resultaat. Het is de meest diepe peeling die we in huis hebben en het is in staat om de verouderde huid er een stuk jonger uit te laten zien, door middel van maar één behandeling! De ingrediënten van de peeling zijn TCA, glycolzuur en fenol. De ingrediënten zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag volledig afschilfert, waardoor een nieuwe huidlaag ontstaat. Dit ziet er best even pittig uit misschien, maar geeft ook een prachtig effect! De peeling verwijderd pigmentvlekken en zonneschade en verminderd fijne lijntjes, rimpels en verslapte huid. Het bijzondere ingrediënt van de peeling is fenol, dit heeft een pijnstillend effect waardoor je de peeling nagenoeg niet op de huid voelt. Het is bewezen dat 94% van de mensen minder rimpels hebben na de peeling! De huid is veel gladder en egaler na een behandeling met de Cosmo peel forte. Hieronder maakte een client, behandeld bij Laserkliniek Zwolle, iedere dag foto's na de behandeling met de Cosmopeel forte. Ze is blij met haar egale huid met minder pigmentvlekken en rimpels. De resultaten van de Cosmopeel forte werken nog tot 6 maanden door in de huid.

Dag 1 na de Cosmopeel forte peeling
Dag 1 na de Cosmopeel forte peeling

Dag 3 na de Cosmopeel forte peeling
Dag 3 na de Cosmopeel forte peeling

Dag 5 na de Cosmopeel forte peeling
Dag 5 na de Cosmopeel forte peeling
Laatste dag na de Cosmopeel forte peeling, het resultaat werkt nog tot 6 maanden door
Laatste dag na de Cosmopeel forte peeling, het resultaat werkt nog tot 6 maanden door

Voorbereiding

Voorafgaand aan de peeling, is er een voorbereidingstijd van 2 tot 4 weken nodig waarin er huidverzorgingsproducten van Dermaceutic worden gebruikt. De producten zorgen ervoor dat de huid doorlaatbaar worden voor de peeling en zorgen ervoor dat de huid na de peeling sneller en veiliger herstelt. Zo wordt het optimale resultaat bereikt. Lees de blog over de Dermaceutic producten voor extra informatie hierover.

Nieuwsgierig naar wat Dermaceutic peels voor je huid kunnen betekenen? Vraag het onze huidtherapeuten in een gratis consult met huidscan.
No items found.
No items found.
No items found.